My Baby Dolls

Mitt hjärta gick sönder lite.

Jag och Celina försöker hålla oss sysselsatta tills det är dags att hämta hem Kevin där vid lunch. Det gäller att få tiden att gå fort så att man inte börjar tänka för mycket och blir knäpp 😀

Igår åkte jag & Celina med syrran och hennes pojkvän Micke till deras nya hus som dom precis fick nycklarna till.
Jag är så stolt över min storasyster, att hon lyckas med precis allt hon bestämmer sig för.
Huset var underbart!

IMG_0169 IMG_0165IMG_0168
Smakade på äpplen från deras egna träd 🙂
IMG_0173
Och så vinkande vi av dom för dom åkte till USA några timmar senare.

Idag har jag försökt rensa i ett skåp vi har i hallen. Hur jag än gör får jag inte ordning, det finns helt enkelt inte plats för att allt ska ligga snyggt och prydligt och sånt blir jag tokig av. Jag måste ha ordning och reda.
Celina har röjt, hon kör en omgång till av snuva, det var bättre igår men idag är det värre igen. *suck*

Celina Gonzalez
Hon tycker att det är riktigt skoj att klättra upp på Kevins stol i köket och leka vid matbordet. Allra roligast nu att man kan ta syskonens saker och utforska i lugn och ro 😉

DSC00142

Idag har min gobulle Kevin vart sin tredje dag själv på förskolan och det börjar kännas bättre för oss båda två. Jag har lämnat honom direkt efter att jag lämnat av skolbarnen vid 8:25 och hämtat vid lunch, ca. 11- så långa dagar har han inte gått nu medans han vänjer sig.

Igår gick mitt hjärta sönder lite.
Inte för Kevin. men för min lilla Olivia.
Hon går på avdelningen bredvid, så jag sa till henne på morgonen att Kevin ska stanna kvar på föris och att han kommer nog att vara ledsen, ifall hon kunde vara med honom lite och ta hand om honom. Så hela tiden då dom var ute har hon gått med honom, hållit i hans hand, försökt trösta, hjälpa, leka… Tills en av pedagogerna såg hur hon försökte, och ville trösta sin lillebror som var ledsen. Men hon var uppgiven själv, hon visste inte hur hon skulle göra för att trösta honom. Pedagogen frågade om hon ville komma till henne en stund och Olivia hade sprungit och kramat henne så hårt och bara brustit och gråtit från hjärtat.
Lilla Liiah. Om jag hade vetat att du skulle känna att du var tvungen att ta på dig all ansvar för Kevin så skulle jag aldrig ha sagt så! 🙁 Jag menade ju inte så.
Hon är bara 3 år, tänkt vilken press… bästa storasystern! ♡
Nr vi kom hem igår så pratade vi mycket och hon sa att hon vill vara med Kevin för han är ledsen, jag försökte förklara att det är kul om hon är med honom en stund- men att hon inte behöver ta hand om honom, hans fröknar gör det. Att hon ska leka med sina kompisar.

Lilla godispåsen. ♡ Hon har verkligen ett hjärta av guld.

Olivia Gonzalez

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lisa

  Hahaha nu började jag tjuta! Lilla vännen. Man måste verkligen tänka på vad man säger. Bra med ett sånt här inlägg, för nu ska jag fundera mer på hur jag uttrycker mig när jag ber min fyraåring ”hjälpa” lillasyster.

 2. Therese

  Åh verkar vara ett jättefint hus! Jag drömmer också om att en vacker dag köpa vårt egna hus, men det kommer hoppas jag.
  Haha var tvungen att skratta lite när jag läste att du beställt från Wish! Jag har nämligen också beställt kläder/ grejer därifrån för först gången och satan vad paket det kommer!! Trodde det skulle komma i ett stort paket bara haha. Johan ( min sambo) frågade om det är julafton för Charlie varje dag Hahaha. Men det är ju så billigt o jag ÄLSKAR att handla 😉
  Kram / Therese

 3. Emma

  Men goa lilla Olivia! Vilken fantastisk syster hon är. Jag var precis likadan när jag var liten, fast för min storebror. Jag kände hela tiden att jag behövde ta hand om honom och se efter honom haha! Inte populärt alls 😉

 4. Emelie

  Åh vad fint gjort av lilla Olivia, det kan inte vara lätt. Fint att se syskonens band mellan varandra. Det är fantastiskt att ha en syster/bror som man vet finns där och stöttar när man känner sig ledsen. Jag vet att du gör ditt bästa satu och det är det som är det viktigaste. Kraam

 5. Diana

  Men åå vad fint och fräscht jag dör! Superfint. Stort grattis till din fina syster. Vad härligt det måste kännas. Och mysigt att kunna äta äpple från mosters hus 😀

 6. Alex

  Dina barn…så otroligt fina människor allihop, Bevisar hur rätt uppfostrade dom är när dom bryr sig så om varandra så <3 och Satu, må inte dåligt över det, ni båda med Olivia gör ert bästa, ha hopp, Det blir nog bra ännu och Olivia är en otrolig liten människa! verkligt hjärta av guld!

stats