My Baby Dolls

Dear Lord….

Jag har för första gången i mitt liv beställt plagg från Wish, dom kommer ända från Kina, så man vet inte riktigt vad man har att förvänta sig, Hur är klädernas kvalité och om det skiljer sig mycket på storlekar.
Min kompis tipsade mig och jag tänkte att jag kan testa, dom har så mycket fint där och superbilligt!
Har ni beställt därifrån?

Nu börjar mina beställningar trilla in lite pö om pö. Dom här harems byxorna kom igår och var en given favorit, jag som älskar drömfångare!

drömfångare byxorDear lord, please dont let my husband be home when all my online orders arrive. Amen

Lite så känner jag 😀 Hahaha…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda, mamma till Majken & Arvid

  Jag har börjat beställa där. Min syster kom med tips att när man beställer kläder, tänk 2 snäpp längre så behöver du en tröja i storlek M så ska du beställa i XL för kläderna är ganska små. Tyvärr har de hänt mig nu med 2 tröjor men tur så kan en tjejkompis köpa dessa. Jag ska prova att på mig att beställa till barnen & leksaker till julklapp 🙂

 2. Diana

  HAHHAA jag älskar den där texten, så sant, så jag ibland 😀 😀 😀

  Men du, säg till om det var bra med Wish, jag är sååå sugen på att beställa därifrån men vågar inte. Gjorde det en gång och det var alldeles för litet, det var t-shirts till min man storlek M och det var typ som XS haha. Gav bort de för det lönar sig inte att skicka tillbaka. vågar inte sedan dess. 😀 Men barnkläder kanske är lättare?

  Ha en fin dag babe

 3. Maria 6 snart 7 barns mamma

  Jag har beställt från Mama samma som Wish, pyjamaser till barna, inge fel på de, ja har lagt till 2 storlekar på kläderna för ja tycker de är lite små i storlekarna, synd bara att sakerna kommer en o en..

 4. Louise

  Nej jag har aldrig beställt där ifrån men min syster har ett par gånger. Hon beställde Izabellas elsaklänning där ifrån och en del annat. Jag har planer att göra det någon dag när jag gått ner lite i vikt hehe.

  Ha en bra dag.

stats