Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Migrän…

Har haft en jobbig jäkla migrän hela dagen, känner mig helt slut nu när jag kämpat mig igenom denna dag med alla “måsten” här hemma. Alvedon hjälper inte mot migrän men det tog bort lite av det.

Mitt lilla gäng, livet är inte tråkigt en enda sekund när man spenderar dagarna med er 💙Så tacksam att kunna ha dom hemma med mig. 🙏🏼

Hur söt är inte denna outfit som Melanie fick från våra vänner 😍

Det har regnat nästan oavbrutet hela dagen idag, så jag har inte satt ut min fot utomhus med gott samvete 😁 Barnen kom hem från skolan och gick ut till parken en stund och tog med sig småsyskonen. Dom kom hem sååå skitiga! Blöta, sandiga, leriga… så det var bara att slänga in allt i tvätten och hoppa in i ett varmt bad.

Nä nu ska barnen i sängs och jag ska ha lite soffhäng med serier och försöka få bot på huvudvärken.

Bild från idag- gårdagens middag blev dagens lunch, finsk korvsoppa😍

Mummu & Puua hälsade pp igpr, såklart hade dom med sig äppelmunkar 🤗

P.S Tänker på att ha frågestund på mina stories på instagtam under helgen och svara här på bloggen, vad tycks om det? Kanske lika bra att ni får ställa frågor här på bloggen också? Tänker att alla kanske inte har eller följer mig på insta? 😉

( @mybabydolls heter jag där❤️ )

Håll kvar era frågor till frågestunden, annars tappar jag bort dem, virrig som man blivit 😅

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nora

  Hej undrar vart du köpt din soffa och vad soffan heter. Kan man tvätta kuddfodralen och dammsuga under den, ser lite låg ut. Gillar den iaf och jag är ute efter ny soffa. Tack!

  1. Me & My Baby Dolls
   Me & My Baby Dolls

   Nora- den är från soffcenter, men väääldigt många år sedan. Yes, man kan ta bort klädseln och tvätta. Går att dammsuga under utan munstycke, annars så brukar vi flytta på soffan och dammsuga ordentligt.

 2. Therese

  Stackare, migrän är hemskt! Har du provat Naproxen mot migränen? Eller Ipren, fungerar iaf på mig. Hoppas det släpper snart! Ta hand om er! Kram

 3. Helene

  Sumatriptan teva 50 mg är en toppen tablett mot migrän, är receptfri, ganska dyr men finns o beställa på apotea mycket billigare.
  Grattis till underverket <3<3

 4. maria

  Hej
  Jag skulle vilja ha receptet på korvsoppan, det verkar vara något som både vi, barn o barnbarn skulle gilla 🙂
  Hoppas att du blivit av med din migrän i dag, önskar er en fin helg
  Kram Maria i Skåne

 5. Millie

  Är det verkligen migrän? När jag haft migrän har jag kräkts, varken tålt ljus eller ljud, det gjorde t o m ont att andas. Hade INTE kunnat göra något över huvud taget. Hemskt! Men det kke finns mildare varianter?

  1. Me & My Baby Dolls
   Me & My Baby Dolls

   Millie- Ja jag är säker… Jag får ont i hela ansiktet, alltså ögon, näsa allt och inte bara huvudet. Tål knappt ljus eller ljud. Tyvärr har jag inget val än att försöka ta hand om familjen, har inte direkt nån möjlighet att lägga mig ner och ge upp.

stats