My Baby Dolls

Melanie 9 månader

Hej ute i stugorna!

December månad är nu här & det händer så mycket, jag vill så mycket, samtidigt som jag måste prioritera och lyssna på kroppen. En sak i taget. Ni vet ju hur jag är med mina to-do-listor och många många saker i den är inte något jag kan få gjort själv och det stressar mig ännu mera. Jag är ett kontrollfreak & pedant ut i fingerspetsarna och det är såå stressande för mig att inte ha kontroll och få saker gjort själv.

Men nu ser jag ljuset i tunneln och slutet på våran renoveringskaos och snart snart snart får vi flytta in i vårt nya rum och slippa verktyg, jobbprylar och diverse olika lukter från spackel, spån, flytmassa och färg i huset och jag får börja inreda och fixa och framförallt få ordning på hemmet.

Och mitt i allt har julen flyttat in. Jag och barnen har varit ute idag och städat och gjort iordning både fram och baksidan av huset, ikväll satte Andres upp ljusslingor på framsidan, blev så himla mysigt! Där bockades ännu en sak från listan för påsarna med slingor har stått framme så de inte skulle glömmas bort ?

Jag ska bomba er med julbilder senare, nu får jag inte glömma att mitt lilla hjärta Melanie fyllde 9 månader i lördags (29/11).

Sooom jag & Mummu kämpade med att få en bild på henne.??

Hon är ju aldrig still denna lilla tjej, så det gäller att vara snabb. Eller- snabbare än hon.

Först fixa med hennes nia, rigga pallen och sist lägga henne på mattan och spela pajas medans jag tar ett kort (eller hundra). Och så är hon iväg redan innan jag hinner ställa mig upp på pallen…

Melanie utvecklas i rasande takt nu. Jag förundras och tittar på henne varje dag och tycker att hon har blivit så stor helt plötsligt. Andres har sagt det flera gånger också, så stor tjej nu och hon ska ju såklart vara med överallt.

Hon har 4 tänder nu. 2 nere och 2 uppe.

Hon kryper översllt nu och ställer sig upp mot allt. Hon upprepar saker som hon hör ofta: ”pappa, mamma (äääntligen, haha!) ”Namnam” ”aj aj!” (när hon ska rycka i ljusen på bordet..)

Och när hon vill gosa säger hon med den mjukaste goaste rösten ”aaaaaj” och lägger huvudet på min mage, axel eller bröst.

Hon härmar pussljud och ljud när någon hostar till. Häromdagen när jag var illamående och sprang till toan för att kräkas kröp hon efter mig och härmade ljudet av mig, kräkandes… thanks.

Hon är supersnäll och gosig, nu ser man hennes egen petsonlighet komma fram alltmer och det är så himla mysigt och roligt att få vara med om. Hon älskar när syskonen spexar framför henne, framförallt när någon hoppar och gör sig till så skrattar hon tills hon kiknar.

Älskade älskade Melanie, om du bara visste hur mycket jag älskar dig❤️

Grattis på din 9-månaders dag❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats