My Baby Dolls

Melanie 7 månader

Första oktober redan!
Dagarna, veckorna och månaderna går verkligen superfort. Var det inte nyss vi räknade ner till sommarlovet?
Jag älskar dock hösten, med alla vackra färger, alla ljus man får tända, mysiga kvällarna, friska luften och det bästa av allt, vi är en månad närmare att få träffa lillebror ♡
Jag gillar dock inte den dystra tiden som kommer efter att höstens alla löv täckt marken och innan snön förhoppningsvis täcker naturen med sitt vita täcke. November brukar vara så kall, grå och färglös. Men- det gäller att se de positiva i allting intalar jag mig själv 😉 Och nu ska vi faktiskt njuta av oktober, som kommer bjuda på Isabelles födelsedag, höstlov, halloween firande och en massa mys.

För två dagar sen fyllde lilla Melanie 7 månader, och valet av temat med siffran var busenkel- såklart jag ska använda mig av de vackra löven. Vi letade efter just dessa löv läänge, för jag ville just fånga färgerna. Sen att jag fick klättra lite var en annan femma, men totalt värt det 😀

Nu har hon kommit i en ålder där hon vill ta sig fram- men har ännu inte klurat ut vilket är det smartaste/enklaste sättet. Så hon ligger och är förbannad på livet helt enkelt.


Sådär ligger hon och nästa steg har hon inte klurat ut ännu.

Tack för alla krya på hälsningar, Melanie hade alltså det berömda 3-dagars febern och utåt sett inga andra symptom. Först funderade jag på om det kan vara tänderna, men inget nytt har ploppat upp och ingen av våra barn har haft feber så länge för tandsprickning, sen tänkte jag om det kunde vara öronen? Men vi fick rådet att varva alvedon med ipren vilket fick ner febern en stund.

Nu mår hon bra, fast hon är fortfarande trött efter all sömn som gick förlorat och idag fick hon utslag på magen/ryggen- vilket är typiskt just för tre-dagarsfeber. Men så jobbigt när ens barn blir så sjuka, speciellt de allra minsta som inte kan förklara eller berätta vart dom har ont. Man önskar ju att man kunde ta bort allt skit från sina barn. ♡

En natt när febern var som högst. ♡


En liten update om maten också. Nu när hon var sjuk har hon inte alls ätit så mycket, men nu börjar hon få upp aptiteten igen.

Dessa är Melanies favoriter 🙂


Innan mamma maffian brusar upp sig och skäller på mig för att jag inte ger henne hemlagat- nej det gör jag inte, det gör jag först när hon börjar kunna äta våran mat, men utan alla kryddor osv, 😀

Och så äter hon gröt på morgonen och dricker välling på natten.

Vad äter era 6-7 månaders bebisar?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Vi gav våran dotter burkmat hela tiden, pga att den är så pass bra här i sverige o att den har allt som dom behöver..något jag hade varit osäker på att jag lyckats få ihop själv…

  2. Linnea

    Ha ha snälla nån, jag blir så trött av att du ens måste vara beredd på att någon ska klaga på att du inte ger hemlagade puréer. Jag har TVÅ barn och inte ens jag orkade med att göra eget. Man kan lägga tiden på att göra annat med sina barn istället, när det finns högkvalitativ barnmat på burk i Sverige. Och så måste jag förstås lägga till att OM man vill göra egen barnmat är det väl klart man får göra det. Så ingen blir kränkt av det 😛

stats