My Baby Dolls

Melanie 2 månader

Hej allihopa, hoppas att ni mår bra? ♡

Den där frasen säger jag nog väldigt ofta (på mina instastories t ex) för så fort jag tar fram min mobil och ska filma så säger Bebo (Isabelle) precis så. Och så säger hon: ”jag har precis badat” fast hon inte alls har det…

Men hur som helst.

Igår den 29:e april blev min älskade lilla Melanie hela 2 månader! What!
Klyschigt men hur snabbt har det inte gått?


Jag ska ta dessa månadsbilder varje månad, tycker att dom är såå roliga! Gjorde samma med Isabelle, men jag tror att jag missade den första månaden.

I förra veckan var vi på BVC för läkarkontroll med Melanie. Det blev utvecklingskontroll, vikt och längd.
Hon väger 4.1 kg och är 56 cm kort.

Hon klarade allt hur fint som helst och hon följer sin kurva som hon ska. Min älskade lilla Mela.

Hon har börjat ge svarsleenden och även ”prata”. Kan vara det absolut sötaste jag har hört. ♡♡♡
Hon älskar att gosa och vara nära, nära. Hon fick låna sin kusin Melinas sons babygym som hon har börjat ligga i, och hon följder leksakerna som hänger där och försöker verklige koncentrera sig att få tag på dom. Hennes små läppar drar ihop sig till en pussmun och hon viftar med händerna- men dom vill inte samarbeta ännu 🙂

Det händer verkligen så mycket. Hon växer ju så det knakar och hennes utseende ändras hela tiden.
Jag har rensat hennes garderob och tagit bort allt i storlek 50 och nästan allt i 56 är borta också.
Så hon behöver en massa nytt i sin garderob i storlek 62, men jag väntar lite till sommaren, hon har knappt några sommarplagg, (Isabelle hade denna storlek i en helt annan årstid)

Några blandade bilder från veckorna som gått ♡

Mammas älskling!

Hur gamla är era minstingar?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna

  Den där stora nallen var ju bara för härlig ?

  Min minsting är 1,5 månad och kan inte annat än hålla med att tiden bara rinner iväg. Jag ramlade in på din blogg under senare delen av din graviditet och har följt dig sen dess.

 2. Niobarnsmamman

  Så fina bilder! Min minsting är 3,5 år. Jag tror aldrig att jag kommer att sluta vara bebissjuk men jag misstänker att åldern börjar komma emot för mig nu. Däremot ska jag få mitt första barnbarn i sommar och det ser vi alla fram emot.

 3. Pernilla

  Min minsta har nyss fyllt 5 år ?? jag tycker inte det är jobbigt att barnen blir äldre… Då jag tyckte spädbarnstiden och dom riktiga småbarnsåren var rätt slitigt för mig ?

 4. Erica

  Vad roligt hur det skiljer sig. Vår son blir två månader på måndag. Han är 55,5 cm lång och väger 5 kg, vi har fortfarande 56 till han. Var inte länge sen vi gick över till det.

  Kram

 5. Zara

  Min minsting fyller snart 5 år? Jag har sagt det förut men säger det igen, ni har fantastiskt vackra barn. Allihopa? Och det verkar ha en fantastisk mamma!

 6. Louise

  Min minsting blir 10 år i november.
  Ja man får passa på att njuta för plötsligt så fyller de 17 år( min äldste blir 17 i juli). Och mellansonen fyller 15 år. Jisses vad tiden går.?. Ha en fin valborg.
  Kramar från Malmö

stats