Mamas bestie | My Baby Dolls
Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Annons

Mamas bestie

OK, nu går ögonen i kors.
Det är först när man sätter sig ner som man inser hur trött man faktiskt är.
Jag och de 4 små åkte med Andres och skolbarnen till Haninge idag. Först ett möte med skolan ang. en incident som Jonathan drabbades av och sen har vi varit ute hela dagen, hämtat barnen från skolan, lekt ännu mera och avslutningsvis gick vi hem till Mummu & Puua för lite glass innan A kom och hämtade oss.
Vi åkte och handlade lite mat och därifrån åkte jag på ett informationsmöte i skolan med en vän angående förskoleklassernas skolstart i höst. Tänk att min lilla godispåse Olivia ska börja skolan!

Jag och min lilla fyrklöver.


Olivia verkar inte vilja gå tillbaka till föris alls hon. “Jag vill vara hemma och gosa och leka med er!” säger hon när jag frågar om hon inte ska gå då. Hon får bestämma själv. ♡ De andra går inte på föris och jag har inga planer på att dom ska börja inom den närmsta tiden heller.


Wops, Barnen svalkade sig lite i plaskdammen 😀
Helt underbart väder, i love it! Imorgon ska det visst bli ca. 28 grader (!!).


Min lilla baby Belle. Jag misstänker att hon börjar få ögoninfektion! 🙁 Ikväll efter kvällsbad fick hon ögondroppar så jag hoppas att vad det än är går över fort.


Den här lilla flickan alltså. Hur kan man älska någon så mycket som man älskar sina barn? Går inte ens att beskriva med ord.

Jepp. Mamas bestie.

Vi kom hem rätt så sent så det var bara att hoppa i badet, tvätta allas hår, få i sig lite kvällis och hopp i säng bums.
Jag ska också strax lägga mig, “jag ska bara” plocka undan lite så stöket inte är det första man ser när man vaknar och plocka fram morgondagens kläder till barnen. 🙂
Resten av alla “mina måsten” får vänta känner jag,

ZZZzzz- Natti natti <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Minna

    N.var så glad o berättade direkt när jag kom hem från jobbet att hon hade träffat Olivia i Gropen.😊Kul att de ses ibland.Vi ska ju flytta i mitten av juli till Norrland.Men vi alltså N.och jag ska fortsätta kolla på ditt blogg😊😊

Annons
stats