Lugnet före stormen ... | My Baby Dolls
Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Annons

Lugnet före stormen …

play (2)
Hej vänner och hej fredag!
Idag kommer vi att ha fullt upp, men jag ville ändå hinna med en uppdatering och en stunds avkoppling.

Har suttit i Celina & Olivias rum och tagit fram barnens festkläder inför ikväll och fixat medans dom lekt.
Eftersom det blev ganska sent igår på hennafesten (mer om det också senare) så fick Olivia vara ledig från föris.

Celina har testat sin fina älv-dräkt som hon fick av sin kusin i födelsedagspresent, hon var så söt i det!

play (8)play (7)
Min lilla guldlock ♡
play (5)play (6)IMG_3861
Kevin ville också testa vingarna och han lekte länge att han kunde flyga. Gulle!
play (3)play (4)
Ikväll ska Kevin och Celina stanna hemma med sin Mummu och ha massor med myspys medans vi är iväg på bröllopsfesten med resten av järngänget. Kommer att bli bra. Efter gårdagens fest så vet vi att det valet var det bästa för våra små,

play (1)
Nu är skolbarnen hemma, dom ska badas och fixas och sen är ruljansen med kläder, hår och smink igång.
Nu packar jag skötväskan och sen ska det ordnas med mys till Mummu och småttisarna.

Följer ni mig på instagram @mybabydolls så får ni smygkika under kvällens gång 🙂

XOXO// Satu

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jenny

  Hejsan. Har läst din blogg länge och du är en underbar mamma till dina fina ❤. Jag har själv precis fått en tös på 8veckor nu tiden går fort och blev nyfiken på vårt ni köpt den stora björnen och dom fina lila vingarna stor kram till dig

 2. Minna

  Små Barnen får säkert roligast o bäst med mummu.Nyfiken-vem lurar i din mage då?Och är det ett eller fler+tänk om de var trillingar då får ni 10! barn 🙂 Hälsningar från soliga finland förresten vi beöker barnens mummi o ukki &vaari 🙂

 3. Sofia

  Satu, det finns ingen bloggare som är lyckligare och mer lyckad än du, så känns det när jag kikar in på din blogg! 🙂 Du har ju drömlivet med alla era vackra barn som du lyckas har så roligt med och de verkar helt enkelt ha det bäst! Jag beundrar dig massor och blir inspirerad av det du delar med dig. Själv har jag (bara) två barn och när jag vill få lite uppmuntran går jag gärna in på din blogg. Kan du lyckas med 7 (snart 8 💖) så måste jag ju klara två 🙂 Du är en supermänniska!

 4. Sofia

  Satu, det finns ingen bloggare som är lyckligare och mer lyckad än du, så känns det när jag kikar in på din blogg! 🙂 Du har ju faktiskt drömlivet med alla era vackra barn som du lyckas har så roligt med och de verkar helt enkelt ha det bäst! Jag beundrar dig massor och blir inspirerad av det du delar med dig. Själv har jag (bara) två barn och när jag vill få lite uppmuntran går jag gärna in på din blogg. Kan du lyckas med 7 (snart 8 💖) så måste jag ju klara två 🙂 Du är en supermänniska!

Annons
stats