My Baby Dolls

Lugn…

Huomenta, God morgon allihopa, hoppas att ni har sovit gott?

Känner ni igen frasen från min instagram? ?

Jahop, så var det söndag morgon, vi har ätit frukost och nu gör alla lite vad dom vill. Jag har fixat med tvätt och tillsammans har vi städat undan efter gårdagens filmmys.

Idag ska vi på barnkalas då barnens kusin son fyller 3 år, sen vill jag bara ta det lungt och fixa och dona här hemma. Behöver hämta ut lite paket och så som jag inte kunnat göra tidigare för jag hade slarvat bort mitt pass… ?

Det har varit lite jobbigt de senaste dagarna. Alla dessa olika utvecklingsfaser med att testa gränser, trots, gråt, bråk och skrik. Jag har även haft en del sammandragningar som jag behövt andas igenom, vilket stressat mig ännu mer. Jag behöver verkligen lugn och ro och jag försöker mitt bästa, samtidigt som jag har ändå har fler barn och hem som jag tar hand om och jag vill inte att alla ska deabbas bra för att jag är stressad med alla gravid hormoner och tårar överallt.

Igår tänkte jag att vad skönt det ska bli att ha en vuxen till hemma (min man) för extra händer och ögon, men det varade inte för han behövde åka och jobba. Jag förstår honom också, dom har precis startat en ny firma och har mycket dom måste avsluta. Det var kaos på förmiddagen, men när vi går ut brukar det hjälpa. Celina skulle på sin klass kompis födelsedagskalas på Hop n Pop och vi alla drog iväg på presentjakt. Sen bestämde jag att vi alla stannar kvar och hoppar så barnen får hoppa och springa av sig.

Efter två timmar av hoppande handlade vi lördagsgodis innan vi gick hem. Smärtfritt? Nej nej nej. Melanie fick ett av sina galna utbrott i affären så det slutade med att jag bar ut henne skrikandes i ena armen och vagnen i den andra och gick ut ur butiken medans syskonen stannade kvar och valde sitt godis. Dom skäms och tycker att det är jobbigt med de minstas utbrott, och jag tycker väl inte heller att det är så jättekul men jag tycker nästan det är värre när folk omkring tittar snett på mig ”som typ: få tyst på din unge!”

Dom har uppenbarligen inte barn eller så har dom glömt hur det känns. När hon lugnat ner sig och vi är på väg hemåt så ska Isabelle sätta sig på tvären och totalvägrar att gå för att hon inte fick öppna sitt godis nu före middan…

Men hem kom vi till slut och då var det humöret som bortblåst så fort pappa var hemma. Nämen tack. Våra grannar måste tycka att jag är den sämsta mamman på denna planet.

Nedan lite blandade bilder 🙂

Nä nu piper dagens första tvätt att vara klar, dags att gå upp ur badet och börja leta kläder för idag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  TUSEN TACK för detta inlägg Satu!! ❤❤❤ Detta var PRECIS vad jag behövde få höra!! Känner mig som världens sämsta mamma med världens jobbigaste ungar!! Och du bara rullar hela världen och fixar ALLT med ett leende på läpparna och ett utseende som en modell !! Blir såååå avis !! Men att få höra att till och med min förebild har såna här dagar, gör mig varm i hjärtat och får mig att känna mig mindre ensam!! Du är en sådan super mom-power så du förstår inte!! I LOVE YOU SATU!!! ❤❤❤

 2. Tessie - nybliven fyrabarnsmamma ♡

  Åh vad jag känner igen mig. Vi hade en liknande episod i Farsta centrum förra veckan- det blev skrikfest och jag kämpar på för att ta oss därifrån- och möts av så många blängiga blickar, och speciellt från en annan mamma som glodde så mycket att jag trodde ögonen skulle ploppa ut. Som att det inte är kämpigt nog med raseriutbrottet – så ska man dessutom handskas med dömmande blickar från en publik samtidigt också.

  Tack för att du delar med dig av vardagsstressen du med ♡ Kram

 3. Johanna

  Alla har vi barn som har faser och utbrott. Du är inte ensam och om folk tycker annat så har dem fel?
  Tycker du verkar vara en fantastisk mamma

 4. Jenny

  Nu är mina barn rätt stora men kommer ihåg den här känslan att det var pinsamt när dom fick ett utbrott i affären. Men nu har jag svårt att tänka mig att någon överhuvudtaget skulle gå förbi en mamma med en gråtande 3 åring och tänka herre gud vilken kass mamma eller kan du inte få tyst på din unge…. Liksom varför skulle man dra den slutsaten så i förbi farten….

 5. Therese

  Underbart med barn ❤️ Avskyr när folk stirrar för att barnen har ett litet breakdown, barn är oxå människor med känslor ❤️

stats