My Baby Dolls

Inköpslista till bebis

En dag till har rullat iväg.

Idag hämtade min mamma både Celina & Kevin från skolan och det är ett ENORMT stort hjälp för mig just nu. Vi fick en stressfri dag, jag hann tvätta en massa lakan och kläder och vi somnade t om alla 4 som stockar (jag, Jami, Mela & Bebo) Så välbehövligt! Tack älskade mamma för den hjälpen, love u!

Sen har jag varit och lämnat ett kissprov till labbet. Jag har ju haft en massa sammandragningar och även mensvärk nu på sistone så barnmorskan ville kolla så att det inte berodde på urinvägsinfektion. Vet ni om dom kollar GBS samtidigt eller krävs det en annan remiss för det?

Sen hämtade vi barnen från Mummu och åkte till Länna för att kolla lite grejer som jag behövde från Rusta och Jysk, och dom har börjat med julgrejer redan? Blir det inte tidigare och tidigare för varje år? Kan vi inte avklara Halloween först…?

(Fast jag har också börjat med julklappar redan, haha.. Någon annan?)

Nu har jag skrivit en inköpslista till Baby #11, så jag har koll och kan bocka av allt eftersom jag köpt klart. Detta är nu innan jag bockat av någonting alls. Jag har beställt grejer som jag bara måste hämta nu när jag hittat mitt legg igen ??

Men såhär ser det ut just NU. Men jag ska gå igenom allt jag fixat så bockar jag av och visar igen.

Nu kommer jag garanterat få en massa frågor kring varför han inte kan ärva från Benjamin- och det är så simpelt som så att jag helt enkelt inte sparade någonting från honom, förutom någon enstaka pytteliten klädesplagg som tjejerna fick till sina dockor. ? {som jag ska ha tillbaka nu, haha}

Jag sålde bort lite och gav bort till vänner desto mer. Jag tänkte att det är bättre att hjälpa vänner/familj som verkligen behöver dem så mycket mer än att dom ska ligga uppe på vinden. Just vid den tidpunkten tänkte vi också att vi var klara med bebisar, haha. Så är det med det.

Insåg nu att jag missat skriva Baby monitor! Det måste jag skriva upp.

Har jag missat något mer?

Skötbord ska vi inte ha, så det behöver jag inte skriva upp. Det är den saken åtminstone VI har haft minst nytta för. Köpte till vårt förata barn och använde den aldrig. Vi byter blöja på soffan, mattan, sängen, ja vart man nu råkar vara osv. 😉

Vilket var eran mest onödiga baby pryl? Och det ni mest uppskattade?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats