My Baby Dolls

Lite svårt

Idag var tanken att jag skulle filma massor till instagram, men då både Nicole & Vanessa skulle ta med sig varsin kompis hem efter skolan så fick jag lite bråttom att fixa iordning deras rum. Nu är allt målat och klart och jag överraskade dom med att möblera om i rummet och jag blev sååå nöjd och båda tjejerna var jätteglada och nöjda?

Jag slängde 4 kassar med skräp från deras rum, hittade en massa skålar, glas och matlådor (??) i lådorna…

Nu ska en spegel upp i rummet och några smågrejer, sen är det klart. ❤️

Idag gick Jonathan & Danilo till centrum efter skolan och fikade med sitt lilla gäng från skolan. Känns lite svårt det här, att dom växer upp och får mer ”frihet”. Det har varit mer sånt med Nicole & Vanessa, twinsen har aldrig brytt sig eller frågat. Det som är det svåra är att veta när det är dags att släppa dom lite. Men jag litar på dom till 1000% och dom är verkligen så fina, dom facetimear och skickar bilder på sitt fika, ringer och frågar om dom kan få köpa en dricka och rapporterar vad dom gör osv. Deras kompisgäng är så tighta och verkligen bra kids som hängt ihop sen förskolan. ❤️ Tacksam att det är så. Jag säger det inte tillräckligt ofta men jag är så stolt över dom. Jag ska bli bättre på att berätta det för dom med.

Nicole hade med sig en vän, och Vanessa hade sin bestie. När alla 12 kids var hemma så var det dags för pizzakväll. Plattsättaren var här och jobbade och joinade oss med.

Förresten, det här med att säga kids? Barn låter som att jag menar småbarn och ungar låter lite otrevligt. Så jag testar med att säga kids, haha. Men när man tänker efter så låter det ju lite mesigt, helt plötsligt slänga in ett engelskt ord.. Äh jag vet inte. Mina funderingar ibland.?

Pizza for dinner!
Lite kvällslek innan läggdags.
Jonathan skickade lite bilder till mig ?
Hand i hand med dig ? Alltid.

Tog ut barnen för lek efter att ha målat hela trappen igår. (Höll på att bli tokig av att påminna dom att inte gå upp/ner och röra)

Så jag öppnade fönster för att vädra ordentligt efter målningen när vi gick.

Rakas!
En bild till från Jonathan ??
??

Känns som en otrolig lättnad nu när jag blivit klar med tjejernas rum, och allt målande. Börjar se ljuset i tunneln nu med hela renoveringen. Ska bli så otroligt skönt att ha tillgång till hela sitt hem??❤️

Ha en fortsatt fin kväll allihopa, ta hand om varandra.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Hej! Om du/Nicole och Vanessa vill skulle det vara jättekul att få se deras rum! Vi har också syskon som delar rum och jag skulle behöva lite inspiration hur det kan delas av och inredas ☺️ Hur gör de när de båda har kompis med sig hem, leker de alla tillsammans i sitt rum eller delar de upp sig i andra rum i erat hus? ☺️ Tack för en jättefin blogg!! Hälsningar Elin

stats