My Baby Dolls

Line- ups

Det där med att ta ”syskonbilder” hörni. Jag ÄLSKAR det. Barnen oftast med- men inte alltid så man får passa på när alla verkligen vill och är med på det.

Det har stått en del om mammor/pappor som lägger upp bilder på sina barn i sociala medier på sistone och jag tänkte förtydliga att jag frågar ALLTID barnen om lov innan jag lägger upp bilder på dem. Oftast är svaret ja men många gånger även nej- och det respekterar jag till 100%. Då hamnar dom bilderna i vår privata fotoalbum istället. Sen är det så att jag är foto tokig så 90 % av bilderna hamnar inte här heller.

Jag funderar alltid innan jag lägger upp bilder på barnen- om barnen skulle tycka att det är pinsamt om jag la upp bilden, nu eller senare. Eller om bilden kan påverka barnen negativt. Finns det någon som inte bör se denna bild, eller få detta info av texten jag skriver, kan det vara skadligt/pinsamt/jobbigt?

Jag går alltid efter magkänsla och säger magkänslan nej eller tvekar jag så låter jag bli att posta.

Nu tycker barnen att det är kul att synas på bloggen och går in själva in på bloggen för att läsa. Både real-tid men också söker dom sig bakåt och minns tillbaka och tycker att det är jättemysigt. ❤️

Så. Medans jag fortfarande får och dom gillar det så kör jag igång några nya ”line-ups.”🥰

Jag gjorde ett med namn och nu ett med uppdaterade ålder. Såna är så kul tycker jag 💕

Så kul att se hur dom ändras!

Har ni fler tips på roliga line ups, eller suskonbilder så tar jag tacksamt emot☺️

Onsdag idag då, veckan vänder. Vintern gjorde comeback med snö och kyla. Fast det var förväntat, det är så varje år att våren får ett bakslag. Men snart är våren och förhoppningsvis värmen här!

Idag har vi bara varit hemma. Benjamin har sitt allra första feber, men han mår bra i övrigt. Har han över 38.0 nu när jag ska tempa så ringer vi vårdguiden.

Jag har städat i barnens rum medans dom var i skolan, slängt lite skräp, torkat av ytor, dammsugit och moppat hela huset. Tvättat kläder.. fixat disk, same same. Andres har storhandlat och fyllt på kyl och frys.

Nu ska jag ta ett varmt bad och bara släppa alla tankar och måsten.

Ta hand om varandra, tack för att ni finns.

Kram/Satu

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alva

    För mig handlar det inte om att barnen kan tycka att bilderna är pinsamma eller liknande. Jag tänker på deras integritet, de kanske inte vill att kompisar ska kunna googla bilder på de och liknande. Sen finns det ju också andra aspekter såsom att barnen kan bli igenkända när de inte vill det, vilket faktiskt inte små barn kan okeja eller inte. Barn är barn och ibland måste föräldrar säga nej när ens barn inte klarar av det.

  2. Agneta

    Såg att det var någon som skrivit hur många månader det var mellan barnen o föräldrar så det är ju ett sätt med.

stats