My Baby Dolls

Complete Clothing

{ I samarbete med Complete Clothing }

Hörni, jag tänkte bara kika in och visa er mina nya träningskläder i samarbete med Complete Clothing nu medans jag väntar på att Benjamin ska somna bredvid mig.

Jag brukar få frågan hur och vad jag tränar, vad har jag för diet?

Sanningen är att jag tränar aldrig på gym. Har aldrig bantat eller gått nån diet.

Jag har tränat hemma när tid och lust funnits. Och det endast för att bli lite starkare i kroppen och få bättre kondition.

Nu efter Benjamins födelse har jag tränat hemma 2 gånger, haha. Jag har alltid varit väldigt smal och blivit retad för det under hela skoltiden. När jag har fött barn så har kilona rasat av mig utan att jag har behövt anstränga mig. Jag rör på mig mycket i min vardag, jag är igång hela tiden och jag tar ju långa promenader med kidsen.

Och sen äter jag väldigt onyttigt egentligen 🙈 Ät det du vill, träna om du vill- gör hur du vill bara DU mår bra av det. Jämför dig inte med andra.

Jag jämförde mig själv jämt med andra. Jag ville gå upp i vikt, så att kläderna skulle sitta snyggare och för att jag inte skulle bli retad för min vikt. Människor glömmer lätt att det är lika illa att kommentera någons ”låga” vikt som det är att kommentera att någon är tjock. Det gör nog lika ont. För mig var det så iaf, för allt jag strävade efter var att vara ”normal”.

Kommentera aldrig någons vikt negativt. Oavsett lågt eller högt. Punkt. Alla är vi stöpta i olika storlek och former och alla har rätt att må bra i sin kropp utan att någon ska kommentera med negativa påhopp. Huvudsaken är att man själv ska må bra i den kropp man har och att man tar hand om sig själv.

Så tillbaka till ämnet- Jag blev så glad när mina träningskläder kom, och jag blev helt förälskad i färgen. Dom är otroligt sköna oclså, kan hända att jag bor i mina tights, haha 🙈

Dom har massor av olika härliga färger och modeller på tröningskläderna, ni borde verkligen ta en titt!

Visst var dem fina?

Jag har en rabattkod, men den går ut redan imorgon (torsdag 11/3) så passa på att beställa! Ange koden SATU20 så får ni 20% rabatt på allt😍

Du är vacker och du duger precis som du är ❤️ Glöm inte det.

Kram/Satu

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Jag var också alltid smal när jag var yngre och folk skulle alltid påpeka hur smal jag var. Sen började jag med lchf när jag var 34år och
    Nu har jag ”fett på rätt ställen”😊 och är nöjd med vikten! (Tyvärr har inte fettet satt sig på brösten! Så sånna har jag inga 😭 )

  2. Louise

    Jag var svinsmal när jag växtd upp. Vägde runt 50 kg på gymnasiet ocv åt hur mycket skit som helst. Cyklade varje dag och hämtade lillasyster på dagis. Blev kallad för anorexiafall av min kompis men det var på skämg hon sa det för hon visste att jag åt eftersom vi lunchade tillsammans. När jag fått Max gick jag ner alla kilon ocv blev smal igen sen stannade dem med de två sista. Nu borde jag gå ner i vikt då jag börjaf få problem mwd knäna och fötterna. Men det är inte lätt när man har det knapert. Vill ut och gå men har helt fel skor.

    Ha en fin dag. Kramar

stats