My Baby Dolls

Lillebror eller lillasyster?

Okej, så imorgon ska vi (jag) på RUL och jag har verkligen försökt att inte tänka på det, men nu gör jag det ändå och jag är såååå nervös, orolig, lycklig och ja ALLT på samma gång!

Jag ber att allt går bra, att bebis mår bra??❤️

Vi är också supernyfikna på om vi ska få en lillasyster eller lillebror till familjen!

Eftersom denna graviditet har (hittills) varit så enkel och jag har mått så himla bra så var min första tanke att det är en pojke!

– MEN.

Min magkänsla har alltid fel när det gäller vilket kön jag tror att det blir, jag lovar, jag har gissat fel på varenda en av mina graviditeter, så därför tror jag att det är en liten flicka.

Går man efter mående så är det såklart 50-50, det är inte könet som bestämmer om man mår dåligt eller inte, jag menar, jag har 6 döttrar och med 3 av dem mådde jag kasst (hyperemesis) och med 3 av dem var allt superbra. Och superbra med mina grabbar också. Så det ska ju onekligen bli spännande, vi hoppas att h*n är samarbetsvillig bara.

Såhär tror resten av familjen (som vi har frågat)

Pappa- pojke

Nicole- pojke

Vanessa- flicka

Danilo- pojke

Olivia- pojke

Jonathan- pojke

Kevin- pojke

Celina- pojke

Isabelle- flicka

Melanie- Inga kommentarer

Mummu- Pojke

Puua- pojke

Så det är väldigt många i TEAM POJKE.

Vore kul med en pojke nu eftersom tjejligan leder, men å andra sidan vore det kul med en flicka också och jag har ju massor med tjejkläder osv klart redan ???‍♀️

Men såklart är inte det det som är det viktiga, bebis kommer vara sååå älskad oavsett, bara h*n är frisk??❤️

Vi får se imorgon?

Vad tror DU?

Wish us luck❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Agda den förste

  Pojke gissar jag men naturligtvis är det viktigast att baby är frisk.
  Glöm inte uppdatera för oss snart.
  Hälsningar Skåneland.

 2. Antonia

  Tror på att det är en tjej till. Men som du säger så bara bebis är frisk ❤ Förstår att de skulle va kul med en pojke nu med alla tjejer ? vi blev glada över vår tjej som kommer snart efter våra grabbar ?

 3. Desiree

  Hej!

  Först av allt hoppas jag att det är en frisk liten bebis därinne som sedan kommer ut frisk.

  Men ska man gissa på könet tror jag på en till liten flicka. Eller kanske grabb? Nej jag ”röstar” nog på att jag gissar på en liten baby girl 🙂 lycka till!

  Och hoppas Andres får en bra födelsedag.

 4. Tonya

  Good luck! And I have guessed wrong on all of my guesses as well ?, so much for mother’s intuition ??. Good luck on your ultrosound!

 5. Kawana

  Awwww so tiny for a tenth pregnancy! Beautiful! I delivered number 5 last week For our family! I’m team boy! Your family is so beautiful! Don’t let ANYONE make you feel any other way than AMAZING about bringing new life into this dark place sister!

 6. Angela

  Okay so, I think it’s going to be a boy but I want it to be a girl. On the other hand I think it would be easier if it was a boy because there are less boys so their rooms are less crowded and I really don’t know how you would do with another head to braid every morning… point is, good luck, and my best wishes to you all!! Just be happy and I hope to that I could make a smile on your face with this!??

 7. Sisko Kanerva

  Poikaa ennustan. Paljon onnea ultrareissuun. Hyvin siellä kaikki on. Odotan innolla tietoa. Olet kyllä ihmeellinen muuta ei voi sanoa. Miten oletkaan pysynyt niin kauniina ja vartalosi on kuin et olisi yhtäkään lasta synnyttänyt. Uskomatonta. Itse rupsahdin jo ensimmäisen (kaksoset) kanssa ja niin moni muu. Kaikkea hyvää ja siunausta ihanalle perheelle ?

stats