Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Busy week ahead

Hej allihopa, hoppas att ni mår bra?

Här hemma har vi haft en lugn dag, trots att denna vecka är den hektigaste på länge med massor av inbokade möten osv. Utvecklingssamtals veckan är här, men pga covid-19 så ser även det annorlunda ut för i år. Barnen ska in själva efter skoltid, utan föräldrar. Lite tråkigt då kanske för att jag vill ju veta hur det går men vi får nog info om det ändå sen? Hur gör ni med utvecklingssamtal i era skolor?

Andres fyller år imorgon så när vi hämtat 2 av barnen från utvecklingssamtalen så ska vi iväg och handla tårttillbehör och presenter till honom.
Imorgon ska han firas och så har jag också mitt stora rutin ultraljud och jag längtar så gaaaalet mycket!
Pga- Corona så får inte Andres följa med in dit, så han ska vara med småttingarna så länge.

Sen i veckan har vi också föräldramöte i Nicoles nya skola, så att (en) förälder får gå in och se hur nya skolan ser ut. Skolfotografering för några denna veckan också och så har Vanessa läkartid senare i veckan också.

Tack för alla krya på hälsningar till Nicole, hon mår bra men det gör ont att gå med foten så hon har stannat hemma idag och vilat lite, det blev inte så mycket sömn för henne igår natt. ♡

Eftersom jag försöker tömma bilder från min bloggmapp så kommer det några bilder från förra veckan (?) då vi hämtade barnen från skolan 🙂
Isabelle hade tappat bort sin ena gympasko och vi letade efter den som galningar hemma innan vi var tvungna att gå iväg mot skolan, så hon fick ta sina sandaler…. (Notera att det hade ösregnat då också…)

2 av barnen hämtade 🙂
Oftast går jag hem när jag har hämtat Kevin & Olivia, men några dagar slutar resten av syskonen så tätt efter så vi brukar hänga kvar i nån park och gå tillsammans allihopa sen.
“Kevin får jag ta bild på dig?”
BOM så sitter alla linslusar där…
När lillsyrran får agera packåsna…

Nähe, nu är det dags att sätta lite fart, vi “hörs” strax igen 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ellen

  Så orättvist att vissa har så många restriktioner. Här får föräldrarna självklart komma in i skolan och utvecklingssamtalen sker helt som vanligt. Första dagen fick bara sexåringarnas föräldrar komma med, men inte de äldre barnens(vilket iofs var helkorkat eftersom att föräldrarna ändå är i skolan varje dag och hämtar och lämnar) om man inte hade någon speciell anledning.

 2. Terese

  Klipp av håret rejält minst 10 cm. Det där är inget att spara på. Lägg sen i en sandfärgad nyans och spara lite ljusa slingor på överhåret. Inte mörkare än en 7-8-a Har du råd sätt i ett par tejp extension (tex rapunzel) framme vid ansiktet för mer fyllighet och helare helhetsintryck 🙂 hälsn frisören

 3. Maria

  Tips till ditt hår ☺️ försök att inte tvätta så ofta, helst endast 1gång i veckan, använd olaplex. Sen färga i så nära din naturliga färg, så slipper du utväxt.
  Tyvärr tar ju håret mycket stryk av graviditeter. Men försök vårda så gott det går, ofta inpackning 👍

  Sen älskar att följa din familj 😍 grattis till tian!

stats