Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Like back in the days

Nordling (1)Precis hemkommen från en underbar kväll hos mor och far tillsammans med mina syskon. Like back in the days när det var bara vi, när det var bara vi som var en familj. Nu har det ju tillkommit några fler familjemedlemmar till klanen 😉
Mummu & Puua hade ordnat det så himla mysigt åt oss och det var så skönt att bara sitta och prata, skratta och lösa en hel del telefon problem 😉 Mummu och Puua med sina koder och lösenord alltså 😀 Vi lyssnade på musik och bara var, så nu har jag tankat på med ny energi av att bara vara “Satu” en stund. Familjen Nordlings “lillasyster Satu”

Nordling (13)paj
Jag och mina syskon – Som jag älskar detta gäng! Always. ♡

syskonen Nordling

Snart ska jag hoppa i ett varmt bad och bara ta in allt.
Imorgon är det fredag och sen börjar ju sportlovet. Wiiiw! Är det fler än jag som längtar efter lite ledighet tillsammans? Eller har dina barn redan haft sportlov denna vecka? Ska bli otroligt skönt att slippa stressa på mornarna.

Ha det bra allihopa, kram! XOXO

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Louise

    Mina barn har sin sista sportlovsdag idag sen på måndag börjar allvaret igen. De stora är hemma och lillan är på fritids…för att hon vill det så hon kan leka med sina kompisar som är där. Och delta i aktiviteterna där.
    Ha en bra fredag. Kram från ett snöigt Malmö.

  2. D

    Va fint styrt att er. En sån träff skulle jag vilja ha med mina syskon och föräldrar. Vanessa påminner så mycket om din bror som står längst till höger!

stats