My Baby Dolls

Filmar i slowmotion

Idag ville dom komplettera hela filminspelningen med att filma lite slowmotion klipp i studion på Söder där barnen skulle gå ”bananas” Haha, ska bli spännande att se hur slutresultatet blir sen.

Läsa lite morgontidning på tåget 😀

barnmodeller (11)barnmodeller (56)olivia i studionHaha så rolig den här bilden 🙂
barnmodeller (48)

Hemma sen var det som att tröttheten slog ner mig. Jag var helt kraftlös och däckade på soffan med Celina.
Nu väntar jag på att Andres ska komma hem, sen ska jag faktiskt iväg helt ensam hem till mina föräldrar. Dom har bjudit mig och mina syskon på middag och mys. Kan inte ens minnas när det hände sist. ♡
Har en lite jobbig känsla, dåligt samvete kanske att jag varit iväg själv några gånger här på sistone. Jag brukar aldrig vara ifrån barnen men nu har jag ju vart det några gånger. Men efter det här blir det lugnt. Dessutom är det till mina föräldrar 🙂 ♡ Och min mamma fyller år imorgon, jag försökte bjuda oss på tårta hos henne i helgen, haha 😀

systrar
Celina somnade så sött bredvid storasyster Nicole.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats