Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Jullovet levererar

IMG_6839Jag bara älskar att det kommit så mycket snö!
Vi mötte upp syrran och hennes son Dewin på Gropen för lite pulka åk. Det så kul! Jag skulle snurra med en slider med Vanessa och jag lovar, först åkte jag med hela ansiktet i snön tills jag flög som en vante- och jag kunde inte sluta skratta!

IMG_6845IMG_6855IMG_6858
Me and my sister 🙂

IMG_6863
IMG_6866IMG_6897
IMG_6892
Snöänglar <3IMG_6867IMG_6912IMG_6873IMG_6877IMG_6880IMG_6886
Ca. 2 timmar i backen fick räcka, sen ville Olivia hem.

IMG_6902

Lite spel har vi också hunnit med….

barnspel (1)barnspel (5)barnspel (4)
barnspel (3)barnspel (2)

Jag njuter verkligen av det här jullovet. Vill inte alls att skolan ska börja. Det här är mysigt. Långa sovmornar, ta dagen som den kommer, roliga aktivitet med familjen, våra filmkvällar… love it. Men jag njuter nu medans jag kan.

Nu är dock de 5 “stora” barnen (Olivia har bytt grupp nu, haha) hos Mummu & Puua, hon ville ha dit dom så att Kevin och Celina kan sova i lugn och ro och jag kan jobba lite grann. Ska strax möta upp dom och gå till backen igen. Få se om vi hinner få med oss pappan i familjen också. 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. mmmmm

    Jag har funderat varför har inte dina barn hjälm när dem åker pulka o så?? Tänk om dem ramlar på isfläck eller landar illa eller krockar? Kan gå riktigt illa. Gillar din blogg

  2. Sofie

    Set mysigt ut. Här i Atlanta är det kallt med ca noll grader. Det sägs att det ska snöa imorgon, så barnen slutar skolan två timmar tidigare så dem ska hinna hem innan snön. Det blir total trafik kaos hör om det snöar.

  3. mikaela

    Men va härligt att det finns nån annan som tänker lite som jag. Som kan njuta av ledigheten med barn, som tycker det är skönt med filmkväll tillsammans o njuter av sena mornar o frukost tillsammans. Tycker ofta föräldrar bara klagar o suckar. ( klart det gör väl alla nångång men i stora hela, tror du förstår va jag menar) Har nångång tidigare skrivit om att jag tycker det är så härligt när dina barn får långa sommarlov, jag försöker också ge mina så mycket ledigt som möjligt. Jag mår bäst när alla är hemma o njuter av tiden med barnen. Tids nog kommer det en dag när de väljer vänner o att hänga o flänga i världen framför hemmet.

stats