Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Kliar i fingrarna

Oj vad hände igår kväll….?
Jag slocknade på soffan igår strax efter åtta (!!!) och vaknade vid 1 -tiden på natten, då med både Celina och Kevin på varsin sida av mig på soffan. Hur får vi plats? Ja, det är ett mysterium, men vi är vana att ligga som packade sillar, dom vill alltid ligga nära nära, trots att det skulle finnas plats.
Jag somnar aldrig förrän kring midnatt men jag var tydligen helt borta igår.

Idag hade jag en vän med barn på besök, lite snicksnack och lek lite spontant, det är det bästa. Planerar man för mycket så blir det oftast pannkaka över det hela, men nu var det bara “Hej, hur mår ni? Vill ni komma förbi för fika?” 🙂


Nu ligger våran minsting och sover, Celina och Kevin ligger och tittar på film och ute är det mörkt och isande kallt. Men snart skulle det visst vända.

Jag planerar kring rummen här hemma, det börjar klia i mina fingrar… igen. Har ni sett barnens allrum på övreplan? Den är stor, men lite småtråkig. Tänkte om man gör ett till rum där… Danilo har önskat sig ett eget rum nämligen. Ibland vill han, ibland inte.  Men är det dumt att sätta igång med sånt projekt när vi snart ska ut på hemnet igen? Kanske går att ordna på något annat sätt…?

Har ni något barn som inte gillar att sova i sitt egna rum?
Vi har Kevin. Han är rädd, säger han. 🙁 Fast han delar rum med Olivia. Han vill nog inte ha sitt rum där uppe, han är lugnare på bottenplan, han smyger t om ner och lägger sig hos Celina.
Jag tänkte att man kan ju ha en madrass under Celinas säng (bild ovan) och göra det till en våningssäng? Skulle det funka tro?

Hej från flickan som upptäckt hur mycket skojigt mamma gömmer i kökslådorna 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Petra

  Låter bra med en madrass under celinas säng. Dom två verkar ha ett starkt band och vill kanske vara tillsammans ☺️

 2. Petra Sandell

  Låter bra med en madrass under celinas säng. Dom två verkar ha ett starkt band och vill kanske vara tillsammans ☺️

 3. Carro

  Hej! Man kan kanske “bygga” ett rum med bokhyllor som avskärmning. Bra idé med madrass under Celinas säng. Kanske Celina och Kevin kan dela rum, de gillar ju att leka tillsammans.

 4. Alex

  Tycker det är jätte roligt att du uppdaterat så mycket nu, din blogg är ju så härlig så kikar ofta in flera gånger per dag i hopp om att du har uppdaterat 😁

stats