My Baby Dolls

Jag behöver….

Hej vänner! Hur mår ni?
Här har det varit lite dålig uppdatering- jag har helt enkelt haft för fullt upp för att hinna med, fast jag velat.

Jag bestämde mig förut att inte gå in på Hemnet för det är ändå ingen idé, vi kan inte köpa något nytt innan vi har sålt. Men. I did. Såg ett radhus i området där jag sååå gärna vill bo som var supermysig! Kollade planlösningen och hade typ planerat allt och flyttat in i mitt huvud redan….
Nästa dag kollade jag den igen och kände bara JAAA, jag viiiillll. Då hade budgivningen startat och visningen hade inte ens varit ännu. Kollade nästa dag igen, visst skulle vi på visning ändå. det skadar väl ingen att se hur det ser ut live….
Lets face it, bilderna talar inte alltid sanning, dem kan få allt att se helt annorlunda ut så jag ville bara gå och kolla om den skulle funka för oss storleksmässigt. Fick A med på det och var supertaggad. Så på morgonen innan visning skulle jag visa A nånting och då var den ”Borttagen innan visning”! Helsinki!
Det var inte menat men det kändes lite hopplöst…

Nästa vecka ska en fotograf komma och ta nya bilder, de gamla var tagna före jul så vi hade julgran och ljusstakar i fönstrena, så nu ska vi ta nya bilder och sen ska vi väl upp på hemnet igen. Jag känner sån stress över det. En sån där jobbig känsla som hela tiden är med, omedvetet. Att inte veta- är läskigt.

Jag har känt mig så stressad utan att egentligen förstå varför. Men det är mycket i mitt huvud just nu och jag behöver bara få varva ner och slappna av.
Men. Som sagt. Jag måste tänka positivt och koppla bort lite saker.
Allt kommer att ordna sig.

Snart fyller min docka, min förstfödda 11 år och planeringen är i full gång. Jag har beställt tårtor, skickat inbjudningarna till släkten och håller på med presenter nu.
Nicole ville inte ha någon kompiskalas i år och jag undrar ju…. hon har ju bytt klass igen, eftersom 4 klasser blev till 3 som jag skrev om innan och hon gillar inte det alls.

Jag håller på och pottränar Isabelle för fullt. Igen. Jag testade för några månader sen men hon var inte redo, så jag tänker köra all in nu, sommaren är den bästa tiden att potträna ju.
Första dagen var kaos. Olyckor hela tiden. Nu följer jag henne som en hök istället, haha… Fortsättningen på det följer… 🙂


Lilla nyfikna busungen som är överallt 😀

Hur mår ni?
Har ni några planer för helgen?
Kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alex

    Oj stackarn ❤ så deras klasser blev till 3 o hon måste byta efter det också? Stackarn säger jag bara…hur verkar det i nya klassen då? Gick det lika enkelt att få henne i en annan klass den här gången?

    1. Me & My Baby Dolls

      Alex- Det var 4 klasser när hon bytte sist. När hon äntligen kände sig välkommen och hemma där så fick de höra att alla klasser skulle splittras och bilda tre klasser. Hon har gått i nya klassen i 2 veckor så jag sa att ge det tid. <3

stats