Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Jag ♥ mössor

Det är ingen nyhet att jag älskar att handla barnkläder, eller ja- allt som har med barn att göra.
På något konstigt sätt hamnar jag alltid i barnavdelningarna i affärer när jag egentligen var ute efter någonting helt annat. Wops, hehe… Men det är ju så mycket roligare med barn kläder än att handla till sig själv, vilket jag är riktigt dålig på.
Mössor är en favorit att shoppa, jag älskar mössor barnen har hade hur många som helst, men jag antar att de flesta börjat bli för små. Det ska vara vår/höst mössor, helst. Hittade ingen fin mössa till Olivia dock.
 
Så när jag såg dessa mössor kunde jag inte låta bli. 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Helena H

  En sheriffmössa måste jag köpa till vår “extra”pojk Vlle som bor granne med Stefan (Ls pappa).
  Han ska alltid leka med Linneas gamla agentväska o sheriffstjärnorna som följer med är väldigt viktiga,då ska han vara sheriff, jag får vara “den andra” (vi kan inte uttala det som står på den stjärnan) 🙂 och Stefan får alltid vara boven. 🙂 Linnea lyckas alltid smita undan då..Haha 🙂

 2. Therese

  Då vill jag tipsa om denna blogg som säljer jätte fina mössor
  Som skänker penGarna till forskning av SMA, den vanligaste
  Muskelsjukdomen hos barn.
  Hennes dotter (min tremänning) dog av denna hemska sjukdom endast 9 månder och 2 dagar gammal!

  http://Www.frejamssan.blogg.se

 3. Emma

  Hej.
  Vill börja med att säga att dina barn är helt underbara!
  De rosa mössorna var jättefina. I vilken affär har du köpt dem?
  /Emma

 4. Helena H

  En sheriffmössa måste jag köpa till vår “extra”pojk Vlle som bor granne med Stefan (Ls pappa).
  Han ska alltid leka med Linneas gamla agentväska o sheriffstjärnorna som följer med är väldigt viktiga,då ska han vara sheriff, jag får vara “den andra” (vi kan inte uttala det som står på den stjärnan) 🙂 och Stefan får alltid vara boven. 🙂 Linnea lyckas alltid smita undan då..Haha 🙂

 5. Therese

  Då vill jag tipsa om denna blogg som säljer jätte fina mössor
  Som skänker penGarna till forskning av SMA, den vanligaste
  Muskelsjukdomen hos barn.
  Hennes dotter (min tremänning) dog av denna hemska sjukdom endast 9 månder och 2 dagar gammal!

  http://Www.frejamssan.blogg.se

 6. Emma

  Hej.
  Vill börja med att säga att dina barn är helt underbara!
  De rosa mössorna var jättefina. I vilken affär har du köpt dem?
  /Emma

stats