My Baby Dolls

En perfekt städa/rensar dag!

Hej allihopa!
Påsken är väl officiellt över men barnen har påsklov hela veckan ut. Vi har tänt lite ljus, ätit lunch och lagt de små.
Idag är det bara grått och regnigt- en perfekt hemmadag med andra ord. 🙂
Nu är det film time som gäller för barnen och jag letar efter bilder där barnen är i samma ålder som Celina.
Så kul att titta tillbaka och minnas 😀 Jag ska fixa ihop ett inlägg till er om det strax 😉

Häromdagen gjorde vi en av mina favorit frisyrer på Nicole. Jag ogillar verkligen när håret hänger för ögonen på barn, vilket det brukar göra efter några timmars lek och stoj, även fast man har håret uppsatt.
Men inte med denna frisyr. Man flätar från luggen och runt huvudet och låter resten av håret hänga.

Dockagirls braids
Håller hela dan!
DSC000045fläta
Jag testade en helt ny fläta också, nämligen 5-flätan. Jag har vart så sugen på att testa den, men den är lite krånglig.

femfläta
Man gör alltså flätar med 5 hårslingor, istället för klassikerna med tre.
Jag behövde öva mer på den, så igår gjorde jag den på Nicole 🙂

5fläta (1)
Idag tänkte jag sätta igång med att byta rum på Danilo & Jonathan- Olivia & Celina.
Jag velar fram och tillbaka, men jag tror att det blir bäst på det viset. Den är lite större än twinsens rum, vilket skulle vara perfekt då dom har mer saker som tar plats på golvet. Då ska jag visa er allt nytt som jag köpt till deras rum 😀

DSC00534
Jag skrattade precis när jag tittade på bilder från när t e x Olivia var i Celinas ålder, sådär 10-11 månader- att Celina har på sig samma kläder som hon hade då 😀 Som denna outfit som är Olivias gamla.

Söta apsockorna, såå gulliga 😀

DSC00546
Jag ska leta fram lära-gå- skorna och se ifall dom passar och hur Celina reagerar på att ha skor på sig. Spännande och helt nytt för henne 🙂

Celina Gonzalez

Nähe, idag passar det perfekt för att möblera, rensa och städa 😀
Andres byggde upp en hylla till små tjejernas rum häromdagen (som står kvar i vardagsrummet) och en liten detalj saknas från den, så vi ska städa i barnens rum och hitta den. Klåfinger Kevin har kanske gått iväg med den?

Skulle behöva gå igenom garderober IGEN. Alltså- fortfarande efter varje tvätt dyker det upp plagg som barnen vuxit ur eller som har något stort hål så det läggs bort. Idag plockade jag fram byxor till Nicole & Vanessa, bådas är aaaalldeles för korta och dessutom så är det ett hål i Nicoles byxor. Hur lyckas dom få hål i sina byxor stup i kvarten?
Men, men- jag behöver ändå shoppa nytt till allihopa. Ut med det gamla/små in med det nya med uppdaterade storlekar.

Jag har skrivit ett långt ”att-köpa-lista” (märks det att jag älskar skriva listor?) både plaggväg och saker till hemmet som jag försöker bocka av allt eftersom. En ny skohylla skulle vi behöva då våran är trasig och har endast två lådor att stoppa skor i.

Önskar er en härlig dag och att ni är utvilade efter påskens ledigheter 🙂

barn på restaurang1 barn på restaurang

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara

  Jag har en frisyrbok att rekommendera nu…
  Frost frisyrer. Ser ut som en barnbok. Den var jättebra speciellt för tjejer med lååångt hår!

 2. 8 barnsmamman

  Du är så energisk så jag förstår inte varifrån den där energin kommer. Jag brukar också tänka ut allt möjligt som jag ska riva igång med, speciellt tidigt på morgonen innan jag har stigit upp…sen när jag börjar på så hinner jag inte ens med hälften av allt jag har planerat. Det är bara i tankarna jag är jätte energisk.

  1. Me & My Baby Dolls

   8barnsmamman- Haha, älskar din kommentar om att du är energisk i tankarna 😀 Det är jag med 😉
   Vi får se om jag lyckas påbörja eller om jag skjuter upp på det 🙂 Kram!

stats