My Baby Dolls

Isabelle har fått en vän

God morgon vänner, hur mår ni?

Så deprimerande att titta ut… det har regnat varenda dag under hela december och solen har man sett max 2 timmar per dygn- OM man har tur. Det är kolsvart när man vaknar och det är kolsvart redan vid 16. Det kan jag tycka är lite mysigt ändå, att få tända ljus och mysa, men det betyder att man har inte så mycket tid på sig att bara gå ut och leka eller promenera. Här vi bor har vi inga gatulyktor som lyser upp området och man vill ju gärna kunna se sina barn när man är ute och leker… det vore ju nåt.
Kul att försvinna i mörkret. Om vi bara hade lite snö som lyser upp, julen skulle bli så mycket mysigare. Nu har jag klagat färdigt, vi kan ändå inte påverka, lika bra att göra det bästa av situationen. <3

Juste! Jag måste bara berätta om våran Nisse som flyttat in här. Han har gjort småbus varje natt sen han kom och igår visade han sig till barnens stora glädje. Det var så att han hade klättrat upp på julgranen för att ”låna” några kulor och sen hade han inte vågat klättra ner för att han är höjdrädd.
Så barnen fick hjälpa honom ner.
Isabelle blev så till sig när hon såg Nissen, hon vill bara hålla honom var hon är går. Innan läggdags igår så satte syskonen honom vid hans dörr, men snart var Bebosha där och räddade honom. Hon somnade t om med honom hårt i handen. Hennes nya vän.


Isabelle med sina nya nappar hon fick i ett samarbete med Twistshake baby.
Dem är helt nya i sortimentet. Med min kod mybabydolls får ni 30 % på alla produkter hos Twistshake samt hela 50 % på deras färdiga paket <3

Nähe, nu är det dags att kicka igång denna dag- men först- lite kaffe och sen alla hemmasysslorna.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats