My Baby Dolls

Årets julgran 2018

Hej vänner.
Morgonens sysslor är gjorda, tredje maskinen med tvätt är i maskinen och vikt tvätt ligger i garderoberna. jag har fixat och donat, diskat, flyttat plats på lite blommor och ljus, plockat i vanlig ordning och allt är i ordning. I undervåningen.
Sen när jag kom upp så är det som en bomb slagit ner här. Det får jag ta senare.
Jag har haft en vän på besök också och strax kommer barnen hem från skolan och så åker vi och går några ärenden.

Jag var så glad igår när jag var i garaget och hämtade en kartong med Nicole & Vanessas urvuxna kläder, vilket inte alls känns som så länge sen jag packade ner dom… Olivia har gått upp en storlek i kläder och där fanns massor i precis rätt storlek! Wieeee! Kändes som julafton för både mig och henne när hon stod och provade på allt.

Igår handlade vi vinterskor till Kevin. Med Paw Patrol tryck på. Han är helt inne i dem och precis allt ska vara Paw Patrol. Jag sa nej till dem skorna eftersom jag tänker att dem inte alls kommer att vara så varma samt vatten och smutsavvisande. Men Andres tyckte att han ska ha dom ändå.
Försökte hitta vinterskor till Isabelle också, men det slutade med att jag beställde från nätet.

Jag glömde lägga upp bilderna från när julgranen kläddes. Viktiga grejer ju, speciellt eftersom jag i år (igen) fick kolla tillbaka i bloggens arkiv om vems tur det var att sätta upp julstjärnan och vem som gjorde det förra året. 😉Jonathans tur att sätta upp julstjärnan i år.
(Note my self- nästan år är det Kevins tur)
Det här är en stor grej i vår familj, dom ser det som en stor ära ♡


Jag trodde att Isabelle kanske kunde vara lite för nyfiken på granen, men än så länge har hon låtit den vara. *peppar peppar ta i trä*

Vad har ni för gran hos er?

P.S Blev ingen god morgonkaffe till mig, barnen tog all mjölk till frukosten :-/

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Louise

  Barnen vill ha gran. Jag vill inte ha gran för vi vet inte var den ska stå och plus att vi inte haft gran sedan katten kom så han kanske klättrar i den. Men det blir nog en liten gran för barnens skull. Den köps i så fall den 20 december när barnen slutat i skolan.

  ha en fin dag.

 2. Majsan

  Vi har en gran från den egna skogen. Den flyttar in ett par dagar innan julafton och det är 11-åringen som klär den.

 3. Alex

  Vi har en äkta gran varje år från egen skog. Tradition att hitta granen o hämta hem den dagen före julafton.
  Skulle du kunna visa flickornas gamla kläder? Är jätte roligt tycker jag med barnkläder även om dom är några år gamla, Roligare tycker jag nästan. Modet ändras ju så ofta. Du kan ju jämfòra ocksà om din stil på barnkläder ändrats osv. Och om det finns nàgot speviellt minne kopplat till ett plagg?Jag fòrstår helt ditt skodilemma. Jag har inga barn ännu, men tänker personligen mer på att skor o kläder skall vara praktiska och hållbara. Dock är ju skor med figur pà alltid roligt även om utbudet när jag var liten (är 20 nu) bestod av rosa skor eller minnie mouse skor 😉 men är faktiskt jätte intresserad av att se kläderna. Ofta tycker jag att kläderna var finare förr och önskar att mina föräldrar hade sparat lite mer till mina framtida barn ( fast jag har knappt växt på 7 år så tonårsplaggen är sparade ). Skulle gärna se ett inlägg om vad du tycker man kan spara ovh hur mycket du sparar till syskon och hur du balanserar nytt och gammalt, Märker dina barn någon skillnad/bryr sig? Jag fick ofta urvuxna kläder av släkt och vänner och det var precis som du sa en mini julafton varje gång 😀 har du provat second hand shopping något tag? Karaktärer finns det välan knappast mycket av på kläderna, men kan ju finnas och ytterkläder i gott skick kan man ju fynda och även oanvända plagg.

stats