My Baby Dolls

Inventering & ny vecka

Så har en ny vecka kickat igång och idag kändes det som att hösten är här nu. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om det… Jag gillar ju hösten men jag hade gärna haft sommar några veckor till.

Vi hade på oss tjocktröjor när vi hämtade barnen från skolan och vi frös! När vi kom hem letade jag fram en höst åkpåse till Melanies vagn så hon har det bra iaf.

I helgen har jag hunnit med att gå igenom precis allt i hela familjens garderober. En efter en har jag dragit ur ALLT och skänkt bort plagg, slängt massor och lagt andra plagg i kartong för nästa syskon att växa in i och sorterat om alla kläder. Nu äntligen fann jag tid till att fixa och dona uppe i vinden också. Nicole & Vanessa hjälpte mig med att skicka upp urvuxna kläder som jag la i rätta kartonger.

Vi var ju och shoppade lite inför skolstart och alla barnen har det dom behöver klädesväg i stort sett. Twinsen behöver några hoodies, byxor och pyjamas men annars är allt klart. Och Melanie behöver fler bodys. (Gillar inte tröjor på bebis, speciellt vintertid då de åker upp)

OCH- så har jag burit ner vinterkartongerna med barnens vinterplagg som dom fick testa. Och så upp med kartongerna igen.

Så skönt att ha inverterat bland vinterplaggen, nu har jag stenkoll på vem som behöver vad.

Nicole & Vanessa behöver nya vinterjackor, och Isabelle & Melanie behöver nya overaller. Jag har beställt vinterjackor till N & V och jag hoppas att dom passar! Visar när dem kommit.

Hela gänget behöver vinterskor, så har ni tips på snygga och varma skor så hojta till?

Lite av Isabelles urvuxna kläder?
Hej vinden!

Jag har sååå så mycket bilder och text som jag inte publicerat ännu så jag borde bara ta en kväll där jag går igenom alla bilder och antingen kör en foto bomb eller tidsinställer en massa inlägg för att komma ikapp. Annars blir det bara såna här ”småtråkiga” inlägg där jag tar lite om just denna dagen och missar att skriva om sånt som jag legat efter med. Men nu babblar jag bara. ?

Gårdagens fika i Farsta 🙂

Vanessa har tydligen öppnat en egen nagelsalong ?

Isabelle hjälper till att laga middag ? (knivarna är perfekt för barn att öva sig med för dom kan inte skära sig med dem) (Köpta på ica maxi 1-2 år sen)

Men ok, massor med bilder imorgon då, annars blir allt bara rörigt.

Ha en fin kväll allihopa!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ida

  Åh kan du inte visa knivarna lite mer va de är för typ av kniv och om de finns något märke? Skulle så gärna vilja ha med barnen i köket lite mer men vågar inte riktigt då vi bara har supervassa knivar ??

 2. Ida

  Åh kan du inte visa knivarna lite mer va de är för typ av kniv och om de finns något märke? Skulle så gärna vilja ha med barnen i köket lite mer men vågar inte riktigt då vi bara har supervassa knivar ??

 3. Therese

  Tycker kavat och viking har mycket bra vinterskor.
  Kommer du sälja några begagnade vinterkläder här? Vet att du gjort det någon gång tidigare.

 4. Ninna

  Åh bästa plagget för bebisar måste vara linne, som en body fast linne. Ovanpå det kan de bära tröjor o det är ett extra skydd för mage och rygg och de inre organen som är känsliga mot kyla och vind. Hade inte på barnen när det var som varmast under sommaren men så fort dt blev lite kyligare har de åkt fram. Vet inte om det är kulturbetingat men i Balkan pratar man så mycket om att skydda just rygg och mage mot kyla och vind, speciellt om det är korsdrag hemma. Min pappa som är 63 har ett linne under sin tröjor, alltid, sommar som vinter. Alla har det i familjen utom jag just nu. Brukar ha det under vintern dock. Ett tips bara?❤️Kram

 5. Mammatill4

  Dottern på 1,5 kommer ha Kavat, 6-åringen ett par glittriga Ecco, 8-åringen superfit culusuk, 10-åringen reima Laplander som nog är bäst av dem alla!

stats