My Baby Dolls

Internationella tvillingdagen 2021

Idag, den 2.2 är det den internationella tvillingdagen- som jag alltid glömmer tills min mamma påminner mig ? (Tack mamma)

Tänk att just jag blev välsignad med tvillingar, alltså wow. Som en dröm jag haft sen jag var liten som blev sann.

Mina älskade grabbar ?

Ni är lika men ändå helt olika. Kanske därför ni kompletterar varandra så bra. Bandet er emellan är det finaste form av kärlek som jag har sett, så glad att jag får uppleva det, även om det bara är vid sidan av. Jag hoppas att ni även i framtiden kommer att vara varandras bästa vän, och andra halva.

Jag älskar er mest av allt Danilo & Jonathan och jag är så stolt att just jag fick bli er mamma ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sisko Kanerva

    Niin fiksuja ja upeita on kaksoset teillä. Onnea. Minun kaksosilla on jo omia lapsia. Elämän suuria lahjoja kaikki ?

  2. Christina

    Så fina!! Nyfiken på att höra hur du tänker kring tvillingar och deras individuella utveckling. Mina två yngsta (av fyra) är enäggstvillingar och vi är måna om att de ska ha olika kläder, olika frisyrer, aldrig kallas för ”tvillingarna”, gå på olika avdelningar/klasser osv. De umgås ju så mycket med varandra ändå. Däremot pratar vi gärna med dem om hur häftigt det är att de skapades exakt samtidigt och visst firade vi internationella tvillingdagen! Samtidigt är vi måna om att de inte ska buntas ihop till ett och få svårt att skapa relationer utöver den till varandra. Hur tänker du och ni andra?

  3. Maria

    Jag har alltid undrat hur ni uttalar Danilo? Jättefint namn ? (kan du inte säga det på Instagram -story eller nåt *blink blink* ) Har följt dig i många år och uppskattar att se alla fina bilder och läsa om era upptåg ❤️ Ni är en superhärlig familj!

stats