My Baby Dolls

Bebis #10 ska heta…..

God morgon, hoppas att ni mår bra?

Ni anar inte vilken lättnad och glädje jag känner just nu. Vi har äntligen bestämt namn till baby #10!!!

Jag har känt mig så dålig när jag ska skriva om honom och lägga upp bilder på honom och inte kunna skriva ut hans namn och alla frågor som kommer ”är det inte dags att bestämma redan”? osv.

Jag vet ju att det bara är vi som avgör när det är dags, men ändå har det varit lite jobbigt, som om jag sviker honom på något vis.

Som ni nu redan vet så är jag och Andres aldrig överens om namn, vilket är trist för någon får ”ge med sig”. Fast vi vet ju att det blir bra till slut ändå, jag älskar alla våra barns namn, det är ju deras, det är ju ”dom”.

Andres har valt 5 namn- Nicole, Vanessa, Jonathan, Olivi & Isabelle. Och jag valde Danilo, Kevin, Celina & Melanie.

Jag har sedan jag var jätteliten varit intresserad av namn, jag älskar namn och hade min lista klar redan som 8-9 åring. ?

Hur som helst. Nu är det äntligen bestämt och ett stort sten har fallit från mitt hjärta.

Jag kände att jag vill berätta det för er här på bloggen först. Det är ju trots allt här jag har berättat allting först sedan jag började blogga för 11 år sedan. Det är något alldeles speciellt här på bloggen. Jag älskar instagram supermycket- men det är ändå här jag skriver av mig. På instagram skrapar jag på ytan av en rubrik, en sammanfattning medans här låter jag fingrarna glida över tangenterna och låter tankarna säga sitt på ett helt annat sätt. Det blir mer djupare här med text och bilder.

Jag vet att det inte är lätt att vara en del av någons vardag, så jag är tacksam och glad att ni låter mig och min blogg vara det, att ni tar er tid att kika in här. Det uppskattar jag massor. ❤️

Nu hoppade vi ur ämnet igen, sorry.

Ända sen jag väntade Celina sa jag att om det blir en pojke önskar jag att han ska heta Benjamin. Likaså med Isabelle & Melanie. ”Om det blir en pojke måste han heta Benjamin.” T om när jag väntade Melanie, innan vi visste att det var en flicka kallade jag den för ”Benito” i magen. Men icke. Det blev bara prinsessor.

Så när jag blev gravid med baby #10 så kallade jag och barnen honom för Benito i magen (smeknamn på Benjamin) och tänkte att nuu måste det bara bli en Benjamin. Andres tyckte inte om det dock men han hade inte några namn han gillade då heller.

När han föddes så sa vi att vi måste ju kalla honom för nånting, så vi (jag och barnen) fortsatte med Benito/Benjamin. Andres tyckte att han ska heta Lucas eller Nicolas men kallat honom för ”bebis” ?. Jag har försökt ta upp detta då och då men vi satt bara fast, vi kom verkligen ingen vart (inte för att han är envis eller så……..) ??

Tills jag sa att då får han bestämma hans namn. Vi behöver ett namn, så bestäm du då. ”Ja men då blir det Lucas eller Nicolas” ”Ok, bestäm tills imorgon” sa jag och nästa morgon fick jag ett sms: ”Han får heta Benjamin.”❤️

Jag började grina av lycka. Han är ju våran lilla Benjamin. Har alltid varit.

Barnen blev överlyckliga och skulle genast slå på stora djungeltrumman och berätta för alla.

Älskade lilla Benjamin. Du är hela min värld.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Debra

  Do your children have middle names? Swedish or South American? To honor their heritage. Just curious ❣️ You are such a sweet, patient Mama?

 2. Catrin

  Jättefin liten Benjamin ❤️
  Jag följer dig på instagram o förundras över din kraft o energi! Själv tycker jag att det är fullt upp med två ? o jag själv o mitt hem är inte i närheten av att vara så fint o städat som hos dig!
  Dags att uppdatera ”om mig” infon, där finns bara 8barn med ?

 3. Catrin

  Jättefin liten Benjamin ❤️
  Jag följer dig på instagram o förundras över din kraft o energi! Själv tycker jag att det är fullt upp med två ? o jag själv o mitt hem är inte i närheten av att vara så fint o städat som hos dig!
  Dags att uppdatera ”om mig” infon, där finns bara 8barn med ?

 4. Malin

  Åh vilket fint namn det blev! ?
  Vill bara skicka en liten varning, har själv en sådan nalle till min son och när han var bebis hade vi den i sängen så han sov med den, tills en dag när örat hade kommit över runt och halsen på något sett, den har så långa öron ! Det slutade lyckligtvis bra den gången, men nallen fick aldrig mer ligga i sängen! ❤️

 5. Eva

  Va härligt att bebis nr 10 fick sitt namn?. Benjamin är ett gulligt namn tycker jag, han är allt en liten Benjamin?. Ni är en toppen härlig familj att följa-går alltid in på instagram för att höra den dagliga hälsningen. Kram till hela familjen ?

 6. Niobarnsmamman

  Så fint namn! Det namnet skulle ha passat bra hos oss också. Vi har också haft svårt ibland att hitta namn som båda har gillat men några namn har varit bådas favoriter.

 7. Sisko Kanerva

  Voi miten kaunis nimi ihanalle pojalle, onnea valinnasta ja kiitos tiedosta ?. Kaikilla teidän suloisilla lapsilla heille sopivat kauniit nimet. Siunausta elämäänne ?

 8. Beatrice

  Ljuvligt! I ärlighetens namn skulle det hängig efter en månad varit jobbigt att byta namn på honom. Jag menar att börja kalla honom något nytt

 9. Sissi

  Min förstfödde heter Benyamin… också vetat sen jag var 7-8 att blir min första en pojk så ska han heta det. ? ville dock sticka ut lite så blev med y istället för j❤

 10. Margareta W

  Fint namn. Lucas och Nicolas är också fina namn. Jag är liksom du väldigt road av namn. Min smak är nog mer som Andres tror jag
  Lycka till med lille Benjamin

 11. Majo

  Love the name!!!! Hello Benjamin!!! You are soo pretty!!
  Love your blog, your kids and everything you tell us about!!

 12. Malin

  SÅ bra namn!! ? Passar honom perfekt. Så glad för din skull. Har ni bestämt hans mellannamn också eller är det också en prövande process just nu? ?❤

 13. Jennie

  Jätte fint ?
  Hade varit lite creepy om ni valt Nicholas.
  Mina dockor som liten hette Nicole, Vanessa, Kevin, Jonathan , Isabelle o Melanie och Nicholas ? min kompis docka hette Oliva haha

 14. Joanna

  Så fint!! Passar honom perfekt! 🙂 han är ju bara sååå söt så man smälter…

  Jag vet att du gjort inlägg i tidigare boende med foton som en ”house tour”, är det något du skulle kunna tänka dig att göra igen i detta boende. Minns att jag inspirerades så mycket när du skrev om hall-förvaringen av allas ytterkläder och du har fin inredningsstil. 🙂 Lite minimalistiskt fast ni är många, vilket är imponerande & något som tilltalar mig ( fast vi ”bara” är fem i vår familj). Det är iaf mitt önskeinlägg. 🙂

 15. Marijana

  Vilket fint namn. Alla era barns namn är fina. Du har en underbar familj det är så roligt och läsa om era dagar och längre inlägg här på bloggen. ❤️❤️

 16. Nathalie

  Såå fint namn! Min son heter också Benjamin, jag ville egentligen att han skulle hetat Benji men det fick jag inte igenom. Det fick bli Benjamin men han kallas för Benji❤️ Världens finaste namn tycker jag! Stor kram till dig!! Välkommen till världen Benjamin?

 17. Louise

  Fint namn. Jag tyckte när vi fått Max att han skulle heta Benjamin men det tyckte inte mannen. För han kände en med det namnet och gav honom dåliga minnen. Samma sak med Sebastian som Xander heter i andra namn.
  Skönt att han fått ett namn i alla fall.

  Ha en fin dag.

 18. Karolin

  Jag har också en Benjamin. Betydelsen Lyckans son och/eller Önskebarn är också så fin. Din lilla Benjamin är jättesöt och hans namn passar bra ihop med sina syskons.

 19. Ivana

  Såååå fin liten kille och han ser faktiskt ut som en Benjamin! ?❤️? Även fast jag älskar namnet Nicholas! Mina barn heter Nicholas, Keyla och Isaac. Jag följer dig här och på Instagram och mina stora barn speciellt Keyla är alla engagerade i det! Vi tittar ofta tillsammans på dina bilder och inlägg och beundrar er och hejar på när något spännande händer hos er, som när Benjamin föddes, då hurrade vi alla här hemma. ?? Ni är en superfin familj!!!!

 20. Mia Klasson

  So nice you have a name, Benjamin is very nice, he is already starting to change a bit, in his looks. Beautiful and take care ♥

stats