Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Inte som man tänkt sig

Ni vet hur det att vara förälder, man ska alltid vara beredd på det “oväntade”. planer kan alltid ändras.
Idag såg vi fram emot att åka och fira barnens faster som fyller jämt idag, samt kusin Javi som fyllde år igår. Andres åkte iväg tidigt till en vän för att hjälpa till med deras flytt. Jonathan var hängig vid frukost, ville inte äta. Kevin la sig på mattan och jag tänkte vad nu då… En stund senare började Jonathan klaga på ont i huvudet, Kevin sa att det värker i hela hans ben- Men inte av att han ramlade häromdagen, utan i benen. På våra barn ser man om dom har feber direkt, deras ögon blir liksom glansiga och hängiga, lite som att dom skulle gå i sömnen eller nåt.
Tempade ändå- feber.
Nicole som klagat på ont i huvudet sedan hon vaknade kom nerför trappen och där var den blicken också. Feber. Hon har sovit till och från hela dagen.

Andres kom hem och plockade med sig Vanessa, Danilo, Olivia & Celina och åkte iväg. Isabelle fick stanna med mig också, hon vaknade (väcktes) sur som ett bi och var på så himla dåligt humör en lång stund efter.

Så har våran dag gått. Har lagat mat, men ingen förutom Bebo åt. Dom har legat på soffan utslagna och druckit saft och haft glass maraton och tittat på film och vilat hela dan. Som man ska när man är sjuk 😉

Nu har partygänget kommit hem, badat och gått i sängs. Dom har haft jättekul och dom fick träffa den allra nyaste tillskottet i familjen Gonzalez- kusin Melina har fått sin lille son nu! ♡♡

Nähep, nu har jag en hel del jobb som jag har legat efter med, dags att ta tag i det i några timmar innan sängen kallar.

Imorgon är en ny dag, ny vecka och nya möjligheter.
Jag hoppas att detta blir veckan vi så länge väntat på! ♡

Juste- min dator har hakat upp sig på något vis så jag får bjuda på lite äldre bilder så länge. (Ett blogginlägg utan bilder är ju så tråkigt, eller hur?)

En dag på Kaatach 😀

Sån här gunga skulle man ju ha hemma så det slipper bli bråk om vem som ska gunga…. 😉
Dom här två har något alldeles speciellt. ♡Har ni varit på Kaatach? Våra barn gillar det, dom leker en massa roll lekar i det olika små husen. Roligast är ändå bilarna 😉

Hur mår ni då?
Har ni haft en bra helg?

Kram!
/Satu

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats