My Baby Dolls

——————

Fredag kväll och vi gör oss redo för kvällen. Middag, bada barnen, plocka undan, tända ljus, och fram med fredagsmyset!
Idol står på schemat idag, men först tittar några av barnen på Den Lilla Sjöjungfrun och äter lite ostbågar och stjärnor innan minstingen ska lägga sig.

Isabelle fick feber natten till igår, så hela gårdagen var hon helt slut och feber steg upp till 39.8 grader. Lite då och då orkade hon sig på at leka och skoja, men mest ville hon vara i min famn.
Hon fick en massa glass och dricka och efter lite alvedon åt hon mat också. På eftermiddan gick vi ut på tomten för att gunga och sen tog vi en tur med vagnen runt grannskapet. friskt luft skadar inte 🙂
Idag har vi varit hemma bara och kurerat. Ingen feber hade hon idag så det känns skönt. Det är så jobbigt när barnen är sjuka, speciellt när feber stiger och man känner sig maktlös och lite orolig om det är något allvarligt och man önskar bara att man kunde ta allt skit från barnen själv så att dom fick må bra.

Den här veckan har twinsen vart iväg och simmat med klassen 4 av 5 dagar och dom var så stolta att dom har klarat sexans simprov.
Nicole & Vanessa simmade i måndags och Olivia var lite sotis för att hon inte fick simma med klassen…. Hon vill ju helst göra allt som storasyskonen gör.

Jag har varit lite dålig på att ta bilder de senaste dagarna så jag bjuder på några jag tog för nån vecka sen 🙂

Åh, titta hur hon ser på honom ♡♡


En av mina favvo bilder på Bebo. ♡´Älskar de där två tänderna där nere 😀

Jag funderar på att skapa ett collage med mina favoritbilder, sen förstora och ha i en tavla på väggen nånstans.

Ska ni göra något speciellt i helgen?
Imorgon ska twinsen på kalas och Vanessa på ett annat, vi får se vad vi andra hittar på mellan allt skjutsande.

Ha en fin kväll allihopa och ta hand om varandra. ♡

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sarah

    Du har sååå fina barn! Och verkar alltid snälla mot varandra? Bråkar och slåss dom? Har nämligen själv 4 barn och det blir en hel del bråk?

  2. Minna

    Hmmm…du verkar ha glömt ha rubrik i inlägget??Men kul höra lite vad ni har gort?.Ja det är tråkigt när barnen är sjuka och man vill hålla sig lugn..Hur går det med husförsäljning??Håller tummar???

  3. Minna

    Hmmm…du verkar ha glömt ha rubrik i inlägget??Men kul höra lite vad ni har gort?.Ja det är tråkigt när barnen är sjuka och man vill hålla sig lugn..Hur går det med husförsäljning??Håller tummar??

stats