Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Inskolning på förskoleklass

Hux flux sköt vi upp på våra planer inför denna dag några timmar.
Olivias pedagog sa att fast inskolning är för förskoleklassarna som ska ha fritids så vill de gärna ha Olivia där idag så att hon också får vara med i gänget, träffa sina nya klasskamrater och känna efter och se allt det nya innan skolan börjar på allvar på måndag.
Hon var såå stolt och glad! Och jag tacksam att pedagogerna fångade upp detta, så om ni läser, TACK. ♡

Jag stannade med henne en timme idag, sen fick hon pröva sina egna vingar i några timmar och hon var så glad när vi hämtade henne.

(Bild från min header)

Nu kan jag inte överföra bilder från idag för nån av barnen har norpat med sig sladden mellan mobil och dator…. får gå på jakt efter den imorgon.

Efter skolan åkte vi iväg på äventyr till Skansen- men mer om det imorgon för nu är jag helt slut i knopp och kropp, ögonen svider och gäspningarna avlöser varandra.
Det var en jobbig natt för mig med mardrömmar och uppvak säkert 15 gången innan jag till slut gick upp vid 6. Jag borde verkligen lägga mig tidigare, det blir alltid över midnatt, närmare 1 när jag somnar. Inatt var det inte mindre än 4 barn som smög sig in hos mig. Tittade till baby Belle flera gånger och hon var så kall. Hon har kortärmad pyjamas på sig nu på nätterna och hon- precis som alla våra barn sparkar av sig täcket jämt när de sover. Så jag drog på henne täcket och hon sparkade av. Tills jag tillslut tog henne till min säng och hon fick sova tätt intill mig, då blev det bättre.
Det blir att köpa varmare pyjamas nu 🙂

Och nu svamlade jag iväg här igen. OK nu stänger jag av innan jag börjar skriva min livshistoria här. 😀

Natti Natti så hörs vi imorgon igen <3
KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats