My Baby Dolls

10 månaders bilden- bakom kulisserna

Idag blev våran lilla stjärna 10 månader och som varje månadsdag vet jag inte vem av barnen som är gladast, dem tjoar och har för sig, räknar månaderna till hennes 1- årsdag. kan inte fatta att det bara är 2 månader dit, samtidigt som det känns att hon har varit hos oss så mycket längre än så.
Märklig känsla det där,

OK så vi har en tradition att ta månadsbilder på Isabelle, siffran ska göra på något fiffigt sätt och idag blev det blommor som vi hade hemma, och att tillägga- denna månad är det första när hon faktiskt tar sig framåt i och med att hon lärde sig krypa. Bilder nuförtiden med henne liggandes sådär är…. inte det lättaste, hon är liksom inte en bebis längre som vill ligga ner.

Så ni får följa med bakom kulisserna och se annat än just ”DEN” bilden.
Och så tog jag blomman ifrån henne….

Japp, det var några bilder av det hela. Gäller att vara supersnabb med kameran bara, men hon brukar vara snabbare.

Min älskade lilla Bebosha om du bara visste hur mycket du betyder för mig. ♡
Grattis på 10 månaders dagen hjärtat mitt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elina

    Är det fel av mig att säga att jag fullkomligt älskar bilden på Isabelle när hon gråter? Så söt där! 😀 Texten till den är också klockren! Så gulligt 😀

    Stort grattis Isabelle! Tiden går verkligen fort! 🙂

  2. Emma

    Hej,
    Jag undrar hur ni löser det vid hämting i skolan? Att Andres lämnar barnen på morgonen och så kör till jobbet det förstår jag. Men alla barnen är väl inte klara på skolan samtidigt? Hur gör ni när de vill vara med kompisar hem efter skolan för att leka och äta middag? Kör Andres flera gånger fram och tillbaka? Detta är absolut inget negativt menat, bara nyfiken på hur ni löser logistiken:)
    Ha en fin dag

    1. Me & My Baby Dolls

      Emma- Hej, Jag har inte fått barnens scheman ännu, men de brukar sluta ungefär samtidigt. Jag hämtar dem och åker hem eller så är vi ute i Haninge och träffar vänner en stund. Om barnen vill gå till nån kompis så får pappan hämta sen när han är på väg hem från jobbet 😉 Han åker den vägen ändå så 🙂 Det löser sig alltid 🙂

stats