My Baby Dolls

Hur ska jag rädda det här!?

Hej ute i stugorna 🙂
Hur mår ni?

Här har det varit full rulle med allt som ska fixas och donas inför den kommande fotograferingen av huset. Jag har dragit igång med att tvätta alla soffkuddar, kuddar, filtar, sängkläder, gardiner och för att inte tala om kläder…. Skönt att kunna hänga filtar och sofföverdrag, handdukar mm ut på balkongen, så himla härligt väder nu.

Barnen var hemma från skolan idag med, Nicole mådde inte så bra och kräktes en gång i söndags så började resten av barnen också känna av att dom inte mådde så bra….. för att vara på den säkra sidan och inte smitta ner alla skolklasser nu så fick alla vara hemma. Jonathans klass speciellt har varit hårt drabbad av magsjuka sen i julas, dom får inte stopp på det, det går bara runt runt hela tiden. Hemskt.
Alla mår bra dock och det var nog inte ens magsjuka, men men. Better safe than sorry.

Fasiken vad stressigt med fotograferingen känner jag. Jag tvättar, moppar, städar, tvättar fönster, plockar bort saker, och så är barnen hemma och dom små drar fram en massa igen…. Alla barnen har fått städa sina egna rum och jag moppar efter.
Sen ska man ha ordning på tomten också… 😀
Jag försöker vara positiv och intala mig själv att allt går som det ska.
Egentligen tycker mäklaren att vi ska stycka av våran tomt för det skulle hjälpa försäljningen, just nu har vi ju två tomter, därför är den så stor. (2400 kvm)
Men det kostar massa pengar och tar tid.
Aja. Vi tar en sak i taget nu och börjar med att ta nya bilder och sen upp ut på hemnet. Positiva tankar nu. Allt går som det ska. ♡

Jag har också hunnit med att klippa Danilo, Jonathan & Kevins hår. 😀
Det växer som ogräs så jag agerade frisör idag. Jag råkade komma åt med rakapparaten och rakade liiiite för mycket än tänkt på ena sonen, jag skrattade lite smått hysteriskt och tänkte shit. Hur ska jag rädda det här nu då…. dom kan komma att få men för livet för dessa magiska stunder. Mamma, sax, rakapparat och en pojke med ruffsigt, ostyrligt hår. Eller så kanske det ger något att skratta åt när dem blir stora 😉 Jag väljer att se det så, haha.
”Minns ni när morsan brukade klippa/raka oss? Och pappa skakade på huvudet av förskräckelse när han kom hem.” 😀 Nädå, så illa är det väl ändå inte.
Och ni vet vad det sägs- övning ger färdighet. 😉

My girl squad.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Skolkurator

  Tycker inte att ni ska stycka av tomten! Vi har också 2400kvm tomt. Det var ju en av orsakerna till att vi köpte..vill inte ha grannarna i knät när vi fikar på altanen!

 2. Sofie

  Håller tummarna??
  Så fina alla barnen❤️Och dom verkar så mysiga och snälla❤️Visst är de så att de är 50/50 blå ögda,brunögda,häftigt ändå?

 3. Louice

  Håller tummarna att rätt köpare dyker upp!! ? och det finns ju många som uppskattar en stor tomt oxå ??

 4. Anna

  Vet vad du går igenom angående fotografering då vi precis sålt våran lägenhet. Man städar och städar, men faktiskt syns det inte så mycket på bilderna. Fokusera på att plocka undan , det räcker gott. Sen till visningen är det viktigare att det är rent i ” hörnen”?. Lycka till!

 5. L

  Håller med, stycka inte av tomten. 1. Nån kan vilja ha stor tomt för att ev. sätta upp attefallshus eller bygga annat. 2 I mina ögon är det ett bra säljargument att nästkommande kan stycka av tomten och i sin tur då sälja den. Hoppas det blir bra hur som och att ni får det sålt.
  EN fråga. Du som bott i Sthlm. Vet du några bra möbelvaruhus? Jag ska till sthlm och kolla lite men har tyvärr noll koll på sånt. Inte ikea.
  Tacksam för svar. Även ni som läser får gärna skriva.

stats