Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Hon har tagit sina första steg!!

OMG!

Ni kan aldrig gissa vad som hände idag!!

Isabelle tog sina första steg idag!!👏🏼😍

Jag kan inte fatta hur snabbt det gick, jag är helt galet stolt över min stjärna 10.5 månad idag!

Förra veckan lärde hon sig att stå, hux flux bara sådär. Och idag gick hon! ❤️

Först 2 steg till Andres när jag stod bakom. Senare på kvällen gick hon till Nicole, typ 5-6 steg. Alla började hurra och klappa händerna och ni skulle ha sett hur stolt hon var! Hon började klappa åt sig själv och asgarvade. Det här är STORT ❤️

Min lilla bebis håller på att bli stor.

Vanessa fick Isabelles första stunder på vift på film, kolla mina insta stories 👋🏼💛

Uppdaterar om våran helg imorgon, den har varit väldigt händelserik 🤣😘

Hur har ni haft det?

Iiik jag är så glad för Isabelles skull!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tessie

    Vad rooligt! Åh så tidig hon är! Min äldsta dotter började gå när hon var prick 12 månader, sen gick det snabbt 😉
    Hurra och grattis till Isabelle!

    1. Ninna

      Vet inte varför det räknas som tidigt? . Vad är tidigt. Jag började gå när jag var 7 månader. Min son när han var 9. Likaså min man när han var 9. Det är individuellt.. 10.5 är inte tidigt det är perfekt lagom..

stats