Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Behöver helg efter helgen!

Hej allihopa!
Hur har ni haft det?

Jag har verkligen haft fullt upp hela helgen så bloggen har blivit lidande.

Det är Kevins tur på “One-kid-a-day” inlägg men han har fått ta frågorna lite pö om pö, han orkar inte riktigt sitta med så många frågor så länge, men både hans och Celinas svar är på väg 😀

Jag tänkte berätta lite kort om våran helg, jag känner att jag behöver en helg efter en helg direkt, haha 😀

I fredags hade vi kräftskiva här hemma, åt kräftor, tittade på Fångarna på Fortet och åt gottis.
Barnen var överlyckliga eftersom Puua var här OCH sov över 🙂


Det var bara Vanessa av barnen som åt kräftor, och sooom hon åt! Alla andra barn flydde för glatta livet, tur att de fått middag innan 🙂

I lördags satte Andres igång med väggarna i Vanessas rum och jag passade på att boka biobiljetter åt oss och överraska barnen med. Sagt och gjort åkte vi till Heron City och tittade på Superhjältarna 2, vi tyckte att den var bra, allihopa.


Även Isabelle skötte sig fint, hon käkade sina rån och snacks och tog sen en tupplur och snarkade ikapp med Andres…. 😀

I söndags tog vi en snabb tur till IKEA och sedan hem och fixa i Vanessas rum. Det är klart nu och jag har flyttat in alla möbler. Behöver bara sätta upp rullgardin och gardiner, samt få upp saker på väggarna. En sänghimmel ska hon också ha, kommer att bli så mysigt- jag ska visa er när det är klart.

Jag hoppas och tror att Nicoles rum blir klart imorgon. Andres har målat där idag och ska på ett lager till imorgon, sen ska det torka och förhoppningsvis flyttar hon in på onsdag 🙂

Och så är det måndag idag. Läste ni mitt inlägg på instagram….?

“Skolbarnen Gonzalez vaknade på fel fot idag hela bunten och glömde öronen inne på Coop igår. Jag spillde mitt kaffe på högen med rena kläder, Celina tappade hela pärllådan med miljoner pärlor överallt och så skulle hon fixa Kevins frilla med en halv tub hårgele… Isabelle tyckte at det var en fin ide att låta Olivia batteridrivna hund ta ett bad i toan och Kevin “lånade” mina hemmanycklar och kommer inte alls ihåg vart han lagt dem. Jag vände upp och ner på huset för att hitta och bråttom till bussen! Och så var alla par till strumpor mystiskt borta, vem f*n slukar våra strumpor och lämnar ett udda?”
Typ så.
Skolsköterskan ringde hem Nicole från skolan för hon klagade på huvudvärk, och så har dagen fortsatt i samma anda och jag måste bara lägga mig NU för att hinna samla på mig energi för en ny dag. Jag är helt slut.

Har ni haft en härlig måndag? 🙂

Kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats