Hittat ett favoritställe | My Baby Dolls
Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Annons

Hittat ett favoritställe

Idag var det Danilo & Jonathans tur att åka hem till Mummu & Puua för övernattning, sooom dom har längtat. När de fick höra att dem skulle få göra det idag sprang dom upp och packade väskorna och ner kom dom båda med gelé i håret och doftade pappans parfym…. Allt packade dom själva och var så stolta. Nu har vi vinkat av dem allihopa och jag tänkte passa på att få något gjort på datorn. har så många mail att gå igenom och svara på, jag har helt enkelt inte bara hunnit.

Vi har badat massor och har hittat ett absolut favoritställe här i krokarna. Kalkbrottet, så fint och klart vatten så man tror att man är utomlands.
Ett kvällsdopp blev det där <3


Jag fick in Kevin för en dopp, han är inte så förtjust att bada på stranden för han tycker inte om när sanden fastnar på honom.
Isabelle är en badanka! Hon är helt vild i vattnet. Hon hoppar framåt med rumpan, så hon går in allt djupare. Eller så går hon på alla fyra, sen sätter hon sig ner och plaskar för glatta livet.
Och minen när hon inte får bada mera….


Hon fick komma upp för sen skulle vi bada i det djupa. Och jag menar verkligen det djupa. Från stenarna är det 20 meter ner i djupaste delen och det känns superläskigt och pirrigt. Det gäller att ha stenkoll på alla hela hela tiden.


Vanessa är familjens fisk, hon har nog spenderat större delen av sitt sommarlov i vattnet hon.Resten av stora ligan klättrade på stenar och lekte att dom besegrar Mount Everest.
Dano tog lite bilder på mig och baby BelleDet är dessa små fina ögonblicken, som egentligen är de största.

Hur är det med er, har ni badat mycket i sommar?
Är ni mer av badankor eller badkrukor?

Jag har alltid varit en badanka, men när jag är på stranden med barnen, speciellt själv så hinner jag inte bada för jag känner inte att jag har full koll på hela ligan på 8 barn då, om inte alla badar på samma ställe. Från strandkanten har jag bättre överblick över hela situationen och kan också ta mig fram snabbare om något skulle gå fel.
Men är Andres med så funkar det givetvis bättre, fler ögon och öron är givetvis alltid bättre 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kathrinea

    Så galet att du fött 8 barn inklusive tvillingar men fortfarande har så perfekt kropp! 🙆🏼 Önskar mig också många underbara små och hoppas verkligen min kropp kommer vara lika välbehållen som din sedan 🙏💖

  2. Maria

    Så fint han tagit bilder Danilo: mitt i stunden och verkligen fångat glädjen. Han har stor talang, Kanske nått han vill utveckla?

Annons
stats