My Baby Dolls

”Hej har du korv?”

Ännu en dag börjar lida mot sitt slut och jag likaså ?

Fast idag var det inte alls lika stressigt som igår! Jag har fått många kommentarer om varför inte mina äldsta barn inte kan ta sig till/från skolan själva så att jag slipper gå dit så många gånger.

Igår var ju första skoldagen för dem alla, vilket är speciellt då det är så nytt med allting. Nya klasser och mentorer och för Nicole- en helt ny skola.

Jag hade inte hunnit hem igår innan det var dags för att hämta Kevin & Olivia pga. alla nya startider och endast upprop för Nicoles del så jag valde att stanna kvar och vänta på allihopa då det skiljde sig en kvart på exempelvis Olivia och de äldre syskonens sluttider. Så igår var en speciell dag, men annars så går det stora barnen hem själva från skolan. Förra terminen slutade Olivua samma tid som twinsen också så dom plockade med sig henne hem också men denna termin blir helt annorlunda då twinsen börjat i mellanstadiet och går längre dagar.

Så det jag behöver klura ut nu är hämtning av Kevin och Olivia som slutar 50 minuter efter varandra ? Resten av syskonen sköter sig själva ? Även lämningen kommer äldre barnen hjälpa mig med ibland så jag slipper stressa iväg de mindre barnen på morgonen. Men som sagt, första veckan innan dem funnit sig tillrätta vill jag vara där.

Idag gock det jättebra för barnen! Kevin var ledsen på morgonen och sa att han saknar mig för mycket för att orka så länge, så han gick in i klassrummet med tunga steg. Men han lös som en sol när jag hämtade honom, han hade lekt med några nyfunna vänner ?

Så skönt att det är fredag imorgon hörni! Alla är lagom trötta efter alla nya intryck.

Bilder från idag:

Jag har bytt om till sittdel till baby Melanie då hon bara snurrade runt i liggdelen. Från rygg till mage, mage till rygg och försökte sparka upp sig.

Fötterna i munnen, det är tydligen lite ont om käk här… ?
Bebo åker snålskjuts ?

Idag kom Puua & Mummu förbi ?

Ni vet ju hur dem alltid har med sig äppelmunkar när dom kommer? Nu har dom korv!? ”Lauantai makkara” ska det vara och det ska man skära i skivor och så äter dom upp allt på två röda? Alltid när Bebo (Isabelle) pratar med Puua i telefon, eller när hon kommer hem till dom eller han till oss så är korv det första samtalsämnet.

”Hej har du korv?” ??

Ok, nu är det dags att prata om baby #10, tänkte fota och förbereda ett inlägg så är det något speciellt ni vill veta så fråga här nedan eller på mitt insta så ska jag göra ett inlägg imorgon ?

Ha det bra allihopa, ta hand om varandra❤️

Kram/Satu

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Helle

  Detta 10e barn, blir det ert sista? Varför vill du ha så många barn? Om du planerar fler, finns någon gräns på hur många?

 2. Amie

  Precis som du fick jag barn 2017 och 2020, tycker det var en bra ålderskillnad. ? Du som har fler barn, vad tycker du är fördelar/nackdelar med syskonskillnad som baby8 och 9 eller som det blir nu mellan 9 och 10 ?

 3. Maria

  Kalas är min fråga, hur många bjuder dem? Hela klassen?eller andra allternativ… många kalas o hur gör man bäst? Så det blir rättvist

 4. MIa från Skåne

  Jag älskar att läsa din blogg!
  Jag undrar om denna graviditeten var planerad eller om det blev en överraskning för er båda? Tänker eftersom Melenie fortfarande är så liten 🙂

 5. Tina

  Inte en fråga iofs, men jag tycker ni gör helt rätt att skaffa barn.
  Barn är livet, en dag sitter man här och undrar var tiden tog vägen:/
  Lycka till med barn nr 10:)

 6. Sofie

  Så fantastiskt med många barn! Jag är 27 och precis fått mitt fjärde barn. 2 år mellan alla. En av mina föräldrar är orolig för att jag skall få mer. Min kropp måste vila några år säger hen. Hur reagerar dina föräldrar? Hur känns de om dom inte tycker ens val är bra? 🙁 Vissa kan säga på ett respektlöst sätt.

 7. Viveca

  Din omtanke om barnen lyser igenom allt du skriver ❤️ Det är så fint att läsa hur du verkligen gör allt för dina barn!

  Jag har följt din blogg sedan Olivia var baby och jag följde din vånda och oro/sorg när du skulle skola in Kevin på förskolan. Och hur ledsen han var då, vilket gjorde att du valde att avsluta inskolningen/förskolan och ha Kevin hemma. Han var inte redo, det kände du och du valde (och hade möjligheten) att låta honom vara hemma med dig. Och jag tror verkligen du gjorde helt rätt!!! Nu är han större, kan uttrycka sin egen känsla och ”förstå” både tid och din bekräftelse. Tycker att du ska vara stolt över att du vågade gå din egen väg och lyssna på vad ditt barn behövde!!!

  Önskar dig all lycka med baby nr 10 ❤️

  Det jag undrar är om du har mått illa denna gången (för det har jag för mig att du gjort vid de senaste graviditeterna)?
  Vet ni om det är en eller möjligtvis flera babysar denna gången?
  Vet ni kön eller kommer ta reda på det?

  Jag tror du väntar en liten pojke denna gången ? och det hade ju varit dubbelt så roligt om det är två ??

  Lycka till Satu ?

  Stor varm kram

 8. Agneta

  Hej
  Tack för en inspirerande blogg och grattis till bebis nr 10. Minns att du skrev tidigare nör du väntade barn att du fick gå igenom graviditetet själv för din nan inte ville skaffa fler och var inte så positiv till fler. Hur har det gått med det nu? Ni har ju hunnit med några fler sedan dess ? Än en gång grattis och lycka till med underverket ?

stats