My Baby Dolls

Hej från höstlovet!

Vi har höstlov just nu och det kunde inte komma mer lägligt. Även fast jag är ensam hemma med alla 10 barn och ”ganska” gravid så har det varit så otroligt skönt att slippa sätta på klockan tidigt på morgonen och bara ta dagen som den kommer. Utan stress.

Vi startade höstlovet med att åka till Parken Zoo förra lördagen för deras Halloween firande. Jag vet inte om jag skrivit om det redan men några nätter innan hade jag riktigt onda förvärkar, så pass att jag trodde att det kunde vara dags. Men det visade sig bara vara förvärkar. (Phew!) Så jag var lite osäker på om det det skulle vara en smart ide att åka, men jag ville göra det för barnen.

Och allt gick superbra. Jag lyssnade på kroppen och vilade om/när jag behövde det. Jag är van att gå mycket så det var ingen större skillnad. Här kommer lite bilder från våran dag:

Dom hade gjort det så rys-mysigt i parken med spöken och gastar och diverse andra läskiga fågelskrämmor osv som skrämdes och skojade runt.

Djuren hann vi titta på också, och åka en massa karuseller. (Inte jag då, men alla andra) En lyckad dag!?

Dom större barnen såg vi bara springa förbi oss på tivoli delen ?

Lite mer bilder från höstlovet:

Jag har varit upp och ner på vinden för att lämna tunnare höstjackor och ta ner varma vinterjackor- det är kallt här nu. Har även inventerat och dubbelkollat allas vinterplagg och beställt vinterskor till nästan alla.

Hur mår ni allihopa? Har ni också höstlov hos er?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Donna Eastwood

    I am in Elmira, New York, USA. We don’t have Autumn holiday here. The kids get a long weekend for Veterans Day, (Friday, Saturday, and Sunday). Then it’s Thanksgiving. They are off school Wednesday, Thursday, Friday, and of course the weekend. My youngest granddaughter is in Kindergarten and thinks 5 days off is the greatest. How long do your kids get off school for Autumn break?

  2. Elisabeth

    Fantastiskt bilder på en underbar familj beundrar dig och din man ni är fantastiska ?jag själv har 4 barn och 2 bonusbarn men alla är vuxna idag, sen har jag 6 underbara barnbarn och det är underbart ❤❤lycka till med förlossningen ?

stats