My Baby Dolls

Det går bra

{ Reklam för Kids Brand Store }

Så var höstlovet slut och jag är så himla tacksam att baby 11 hållit sig trygg i magen. Det var ett av mina mål, att klara mig till november månad och sedan ha hela höstlovet tillsammans med barnen, och sedan komma till idag, för idag hade jag tid hos min barnmorska på mödravårdcentralen och jag ville veta hur han ligger och att allt såg bra ut- OCH så har jag vart förkyld så jag ville ju såklart bli frisk innan det är dags.

Dagens besök på MVC gick jättebra. Blodtryck var bra, järn och blodsocker var super, magen växer som den ska OCH bebis ligger med huvudet nedåt. Även fast han ligger väldigt högt upp fortfarande, men så har alla mina legat fram tills att förlossningen startat, alla förutom Nicole. (Förstfödda)

Jag mår också bra nu, trött bara efter förkylningen men jag försöker verkligen vila när Benjamin vilar osv. På något vis känns det som att bebis kommer denna vecka, men jag hoppas ju att gå fullgången tid denna gång. Blir så himla nervös bara av tanken på att kanske föda barn (!!) denna vecka. Så galet!

Många undrar varför jag har skrivit att jag skulle vilja ha snitt denna gång, och det är för att jag känner mig rädd och orolig inför förlossningen denna gång, Ja- ”trots att” det har gått bra innan. Så jag önskar att ni som vill dela med er av hemska historier till mig nu- INTE gör det. Jag behöver bara bli kvitt på denna spärr av rädsla i mitt huvud och peppa mig själv inför det stora jag har framför mig. ❤️

Vad mer är nytt…? Jag håller på och bockar av det sista från bebisens lista, nu behöver jag köpa en babysitter (baby bouncer) och så skulle jag vilja ha en sån där personlig napp hållare till honom, med hans namn på. Men det kan uu vara lite svårare då vi inte enats om det ännu, haha?

Samtidigt håller jag på att tittar över barnens Jul önskelistor. Jodå, jag har fått en önskelista från de flesta barnen? Några listor betydligt längre än andra…

Har ni fått det från era barn?

Jag ska passa på att göra en beställning från Kids Brand Store till de 4 stora barnen som önskat sig kläder, vill ni också göra det så kan ni använda er av min rabatt SATU20 som ger er 20% rabatt på sortimentet.

Speciellt just kläder till mina grabbar gillar jag att shoppa därifrån för att utbudet i de vanliga affärerna till dom är verkligen kasst, håller ni inte med? Sen att man har grym rabattkod så gör det saken mycket bättre också, right? Så passa på! Jag ska försöka ordna med en ny rabatt som räcker till hela julen, stay tooned!

De stora barnens vinterjackor i år kommer från Kids Brand Store ?

Även dessa hoodies och byxor från Sail Racing kommer därifrån ?

Nähep, nu är min badstund slut, vi hörs igen imorgon mina vänner?

Kram?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hjördis Pedersen

  Hej Satu, jag har inte instagram, men mitt barnbarn hittade dig där, och berättade och visade mig bilderna på baby 11. Så söt han är. Önskar er ett stort grattis till er alla. Kram <3

 2. Hjördis Pedersen

  Hej Satu, jag har inte Instagram, men mitt barnbarn hittade dig på Instagram, och såg att hade fått Baby11. Så ett stort grattis till er alla. Kram <3

 3. Mama J

  Hoppas att allt går super bra och önskar dig all lycka till när det är dags!!!

  Lite namn tips ifall ni vill ha är
  Alessandro?
  Emilio
  Alexio
  Matheo
  Milio
  Ossian
  Sebastian
  Tristian
  Cleon
  Tiger

stats