Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Halvvägs med “Guldtian”

Hur overkligt det än låter så har halva graviditeten nu gått och vi hoppade in i vecka 21 (20+0) i lördags!

Jag hoppas verkligen att veckorna fram till 30+0 går lika fort, jag tycker jämt att det är då det går som långsammast.

Jag fortsätter att må bra, inga krämpor eller konstigheter, så många gånger “glömmer” jag att jag är gravid, fast det egentligen upptar så mycket av mina tankar jämt.

Magen blir större och sen nån vecka tillbaka har jag känt små buffar och rörelser lite då och då, så himla häftig känsla och jag blir så lugn av det. Vi fortsätter med namn diskussionen här hemma men det är så svårt för att vi är verkligen inte överrens om några namn alls. Vi behöver er hjälp med det snart 😉 Men som sagt, vi samlar på det under ett och samma inlägg senare så det är enklare att kika tillbaka till.

LOADING 50 %

Hur mår ni? Har ni haft en bra helg?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva

    Hej hej inte klokt att du redan gått 50%av graviditeten😳-de går så snabbt. Väldigt fin bebismage❤️. Visst är de underbart att känna av lite små sparkar🥰-de kommer jag ihåg som om de vore igår 🥰. Skönt att du fortsätter må bra-de håller vi tummarna för att du kommer göra ända in i mål❤️. Min helg har varit bra-besök hos dotter och svärson i Mjölby och promenader och umgänge med kompisar❤️

  2. Marijana

    Hej fina du jag tycker alla era barns namn är så fina. Tror att ni hittar ett till slut till denna lilla också. Jag har 3 tjejer och 2 killar. Mina pojkar heter Kevin och Leo. Massa kramar

stats