My Baby Dolls

Halloween 2020

Halloj allihopa, hoppas att ni mår bra?

Ny dag, ny vecka och ny månad har kickat igång, kan inte riktigt förstå att vi är inne i november redan? Bara veckor kvar till advent och julmånaden ju!😍

Barnen gick tillbaka till skolan efter mer eller mindre 2 1/2 vecka hemma pga. förkylning och höstlov. Jag älskar dom mer än livet själv, men oj vad skönt det var med lite lugnare tempo här hemma ett tag. (Får man säga det??)

Vi är mitt i hela havet stormar och håller som jag skrivit innan, på att byta sovrum till alla barnen på övervåningen. Så det har varit k a o s med alla möbler och saker precis överallt på övervåningen.

När jag hade exempelvis tagit Nicole & Vanessas alla möbler till mitt ”gamla” rum så insåg vi alla att det var alldeles för trångt för dem där, så jag smidde nya planer och planerade om- och igår gick vi till verket och flyttade på möbler ännu en gång.🙈

Det kändes bara inte helt rätt och sånt stressar mig, så nu är alla möbler i rätt rum, nu ska det ”bara” sättas upp grejer på väggarna… Och jag behöver fortfarande köpa några nya mattor, lampor och en bordsskiva.

Hörni, Halloween var i helgen. Firade ni på något sätt? I somras var vi lite naiva och planerade in Halloween lite, vi tänkte hyra gårdslokalen och ha en Halloween fest för kvarterets ungar, men pga. Coronas nya framfart och nya hårdare restriktioner så avbokade vi det och valde att ses med våra närmaste grannar. (Barnen hänger med varandra dagligen) Barnen fick inte gå bus eller godis i år och det förstod dom och tog bra, men vi ville ändå göra detta minnesvärd för dom.

Några dagar innan gick vi till Partyland i Port73 (dit vi alltid går när det ska fixas inför fest/kalas) och handlade lite nya dräkter, masker, massa godis och läskiga Halloweenpynt.

Alla barnen var suuupertaggade inför detta, att få klä ut sig och ha roligt tillsammans.

Vi hade en supermysig kväll, vi pyntade, beställde pizza, körde lekar och kvällens höjdpunkt var att åka ner till Rudan när mörkret fallit och promenera i skogen med ficklampor och ha skattjakt där dom hittade en säck fullt med godis! Så modiga barn! Det var nog mest jag som hade för stor fantasi och vägrade att gå sist, för då märker ingen om jag blir bortrövad 🤪👻 Tur att grannarna hade vakthundarna med sig.

Sen fikade vi på spökbakelserna som barnen hade bakat tillsammans dagen innan och tittade på (lagom) läskig film.

Jag passade på att fota lite innan vi gick hemifrån 😍

Melanie var lite rädd för clownmaskerna så dom fick barnen ta på bakom hennes rygg så att hon inte märkte av dem 🙃

Jonathan
Vanessa
Nicole
Olivia
Danilo
Celina & Kevin
Isabelle

Jag och magen, som för övrigt gick in i vecka 27 (!!) (26+0) i lördags.

Knack knack, hem till grannarna 🙂

Isabelle (Bebo) & grannen Izabelle
Fabian

Hann få några bra bilder innan vi gick in i total mörker. 🙈 Jag trodde att jag fick några bra bilder på barnen med ficklamporna i skogen men det visade sig vara helt fel, såg jätte konstigt ut bara 😬

Mumie challenge 👻💕😆

Grannen Anton vann bästa utklädnad 🙂

Det känns ändå bra att trots att detta år är allt annat än normalt och allt blir avbokad och omplanerat så blev det en supermysig kväll som vi kommer att ha i våra minnen länge ❤️ Tack alla inblandade!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Therese

  Skulle vara kul och få se sen hur ni har möblerat om och vilka som delar sovrum.
  Sover du själv med de minsta ? Har läst innan att du skrivit ”mitt ” sovrum.
  Det är ju rätt vanligt med skilda sovrum ibland. Jag själv lägger mig gärna på soffan då maken snarkar för mycket 🙂

 2. Susanne Paananen

  Vad kul, hälsa grannarna från Sussie på Kulfångsgatan. Jag var pedagog till Izabelle när hon var liten och passade tvillingarna när dom skrev kontrakt på huset dom bor i nu 😋.

 3. Susanne

  Vad kul, hälsa grannarna från Sussie på Kulfångsgatan. Jag var pedagog till Izabelle när hon var liten och passade tvillingarna när dom skrev kontrakt på huset dom bor i nu 😋.

 4. Jenny

  Visste får man känna att det är skönt att skolan tar över och stimulerar barnen lite 🙂 Jag tyckte det var skönt att det inte blev något bus eller godis i år. Gillar Halloween med att klä ut sig och lite mys men avskyr att gå och ringa på hos folk och inte jätte förtjust att folk ringer på hos oss heller. Lite blyg och tycker det känns jobbigt.

stats