Håll i hatten för nu kör vi! | My Baby Dolls
Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Annons

Håll i hatten för nu kör vi!

Jag har bestämt mig för att köra igång med bloggen mer helhjärtat.
Jag har inte haft nån inspiration och det har funnit så mycket i mitt huvud som jag inte har kunnat få ner i ord. Ibland är det bara bättre att vara tyst, och att skriva bara för att fylla bloggen med nonsens som ingen ändå orkar läsa kändes meningslöst “bara för att man måste skriva” – och tankarna på att sluta blogga offentligt slog mig mer än en gång.
För så är det ju, ju mer du ger av dig själv desto sårbar blir du.
Jag tänkte på det häromdagen, hur mycket smällar i dumma och rätt utav sagt elaka och väldigt intelligens befriade kallhjärtade kommentarer bloggare får utstå och dom förväntas bara vända kinden till och “inte ta åt sig” Men man är inte gjort av sten, ingen är det och alla har känslor.
Jag skrev ju om min rensning dagen före nyår och det känns så jäkla bra! Har blockat många på instagram som bara kommit med negativitet och här på bloggen kommer dem kommentarerna inte fram. Så ödsla inte din tid på att ens försöka, gå och få någon att le istället, krama nån eller gör något fint för någon istället. Det finns inget utrymme för påhopp och negativitet här.

Men ja,. Jag ska satsa helhjärtat och målet är minst ett blogginlägg om dagen.
Skrivandet är verkligen som terapi för själen och det är så otroligt befriande att låta fingrarna och tankarna bara göra sitt. Jag älskar ju det här.

Det här är -och ska förbli en feelgood blogg om verkliga känslor och funderingar, om min vardag och äventyr som 8 barnsmamma, men även som bara jag, Satu.

Jag tror att ni får följa på en äventyrs rik år i år 😉 Håll i hatten för nu kör vi!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Eva Karlsson

  Hej finaste Satu- jag gillar verkligen din underbara familj,så roligt att få följa dig på bloggen och instagram😍. Du skriver så mysigt och lägger ut helt magiska bilder på era barn och era aktiviteter mm. Skoj att du tänker vara extra aktiv oxå- fast gör de som är bäst för dig och familjen. Många kramar till dig 😍😍

 2. Annicka Eriksson

  Hej, jag har följt dig sedan Kevin föddes och du sprider en härlig glädje omkring dig. Jag njuter av att se dina underbara barn i er vardag. Jag brukar aldrig skriva kommentarer men gör här ett undantag för att du ska förstå att vi är många som blir glada av ditt bloggande. Lycka till och kram❤️🤗

 3. Milli Vanilli

  Att vara nära sina närmaste är viktigt, särskilt för dig kan jag gissa som har så mycket hjälp av dina föräldrar och dessutom inte har körkort. Ska ni flytta närmare dit ni kom från? Blir spännande. En sak bara, kan du inte släppa igenom kommentarerna snabbare? Tycker det är kul att läsa kommentarer, och kikar in gång på gång i väntan på dem men det tar sådan tid ibland! Är det mycket som sållas bort?

  1. Me & My Baby Dolls
   Me & My Baby Dolls

   Milli Vanilli- Ja, jag hoppas att vi hittar något i samma kommun åtminstone.
   Kommentarerna släpps igenom så fort jag hunnit läsa/svara på dem, oftast loggar jag in när jag ska skriva nytt inlägg, annars skulle jag behöva logga in och kika jämt. 🙂
   Nej, det är inte alls mycket kommentarer som sållas bort, det brukar vara en och samma person med olika alias men nu är det blockat och jag ser inte dem. <3

 4. Louice

  Hej! Jag har följt din blogg sedan Olivia var en liten bebis och jag tycker så mycket om ditt sätt att skriva! Har själv två små barn (2 år och lillan är 9månader) och är nu gravid med nummer 3. Kan relatera till så mycket du skriver och du är en jättestor förebild för mig 😊 håller med ovanstående om att du verkade gladare när ni bodde i Haninge och hoppas du kommer trivas igen om ni flyttar. Vi har precis flyttat från city till ”landet” och även om det var en stor dröm som gick i uppfyllelse så har jag väldigt svårt att trivas här 😐 önskar dig och din familj allt gott!! Kramar ❤️

 5. Annelie

  Vill önska Er ett Riktigt Gott Nytt År!
  Så trevligt/roligt att följa Er/dej.
  Skriv när du känner för det, vila när du behöver.
  Vilket driv du har!
  Helt underbar familj, så mycket ni gör och hinner med!
  Kram och Tack från en trogen läsare
  Annelie

 6. Minna

  Juhuu.Kör på tjejen.Men det är ok om du behöver vila emellanåt och ägna dig åt barnen. Eller dig själv eller något annat ❤😊

 7. Alex

  Oh va roligt att höra! Din blogg fyller ett sånt tomrum att jag kikar in flera gånger per dag i hopp om att du skulle ha uppdaterat. Jag jobbar själv som vikarie i olika skolor och har även fast anställning i en, men bor och är uppvuxen i Finland så skulle vara intressant åtminstone för mig att läsa lite om era barns skolgång, får dom mycket läxor, hur ser skolgården ut, har dom långa dagar, har dom en klasslärare eller flera lärare, hur tänker ni kring skolan och hur mycket barnen ska anstränga sig, har det blivit enklare med kompisar när dom blivit äldre, är det stora grupper, använder dom mycket teknik, hurdana betyg får dom om dom får betyg (sifferbedömning eller utmärkt, bra, nòjaktigt system eller kanske något helt annat? etc. Sorry jag funderar pà att studera till lärare så jag är kanske lite överdrivet nyfiken, men är faktiskt jätte nyfiken. Hur mycket tänker du praktiskt vs snyggt hos kläder o dina barn och ekonomi, vad känner du är värt att satsa mera på o vad mindre. Är personliga åsikter såklart men är så roligt att läsa vad du tänker om saker när du är en sàdan inspiration. Steget ner till 5 barn i framtiden känns inte sà stort när jag ser hur du klarar 8 galant. Skulle ocksà1 vara intressant att höra om du nàgonsin funderat pà att flytta heltid till Finland och kanske du kunde skriva om hur du tror livet hade sett ut då eller vad du hoppas pà. Hade barnen blivit finlandssvenska som jag, eller finska och behållit rikssvenskan som hemma spràk? Hade ni velat bo i södra, västra, östra eller norra Finland och har ni någo finska traditioner som jag inte lagt desto mer som jag kanske inte lagt märke till då dom känns vanliga för mig? Talar ni om finland också eller fokuserar ni främst pà att barnen ska kunna finskan? Talar dom nàgonsin finska med vänner och hur går det med spanskan? Igen mycket frågor men idérna bara flockas i min hjärna just nu.
  Förstår inte varför f9lk ska vara så elaka pà nätet 🙁 tycker du verkar som en härliga person och mamma som alltid ser till sina barns bästa och är mänslig, ett drag jag uppskattar väldigt mycket hos dig. Att du vågar säga att det finns dagar du har mindre tålamod och dagar du tvivlar och är slutkörd. Glöm aldrig att det är okej att vara mänsklig och jag hoppas du aldrig slutar blogga sà jag i framtiden kan fràga dig om uppfostringsråd 😀

 8. Anna

  Heja dig satu! Det är så roligt att läsa om alla era äventyr tillsammans ❤️ Keep up the good work 😊❤️🥰 (en trogen läsare)

 9. Niobarnsmamman

  Va roligt att du har valt att fortsätta! Det finns verkligen så många elaka människor så man blir alldeles chockad ibland. Men som sagt, roligt att du vill fortsätta att dela er vardag. Älskar din blogg och skulle garanterat få abstinens om du slutade.

 10. Agnes

  Längtar varje gång till nästa inlägg på din blogg. Gärna om du kan vara mer på din blogg. Vill ha mer utav dig. Du är lika viktig och vi är många nyfikna på dig.

 11. Anso

  Jag följer bara en blogg och det är din. Beundrar dig för att du orkar i vardagen och vi har träffats på specMvc på Huddinge 😊 God fortsättning

 12. Emma

  Det ser jag fram till.
  Hoppas också att ni får flytta snart, tyckte att bloggen hade en annan ton i Haninge, du verkade lyckligare. Hoppas det blir bra
  Kram

Annons
stats