My Baby Dolls

Grattis Vanessa till the BIG 10!


10 år har gått sedan du kom och hade bråttom till världen och gjorde mig till den lyckligaste tvåbarns-mamman i världen. ♡ (hon kom 5 ½ vecka för tidigt, min första prematuris)

Jag satt och läste förlossnings berättelsen nyss och blev så rörd, kändes som att jag blev kastad 10 år bakåt i tiden och allt finns så färskt i minnet.
Tänk att det var just du, Vanessa. Just Du som jag väntade på, min lilla glädjespridare, min virvelvind.
Och nu the BIG 10!

Du kommer att nå stjärnorna Vanessa. Jag har aldrig träffat någon med samma driv och envishet som du har. Ditt mod, nyfikenhet, din glöd och strävan att lära dig och ta dig framåt är helt otrolig. Jag är så stolt över dig, så stolt att du är min och jag din. Så stolt att du inte är rädd att gå din egen väg.

På födesedagar får födelsedagsbarnet bestämma vad vi ska äta och vilken film vi ska titta på på filmkvällen. Jag har mina aningar om vad Bessa ska välja…. 😉

Grattis min vackra dotter, Jag älskar dig till månen och tillbaka ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nora

  Grattis Vanessa!
  Satu jag udrar vad staket runt er hus heter, Såg så fint ut på hemnet. Är staketet svart?
  Jag skulle vilja sätta staket runt hela min tomt som är ungefär hälften så stor som din men jag befarar att det är väldigt dyrt. If you dont mind me asking, vad kostade ert staket? Satte din man upp staket isf, kan en lekman göra det också? Har du några tips?

  1. Me & My Baby Dolls

   Nora- hej! jag vet inte vad den heter, men ja, den är svart. Andres jobbar med att sätta upp dessa så han gjorde det hos oss. 🙂 Maila mig så kan han ge er ett offert på det 🙂 Var bor ni?

 2. Nora

  Grattis Vanessa!
  Satu jag udrar vad staket runt er hus heter, Såg så fint ut på hemnet. Är staketet svart?
  Jag skulle vilja sätta staket runt hela min tomt som är ungefär hälften så stor som din men jag befarar att det är väldigt dyrt. If you dont mind me asking, vad kostade ert staket? Satte din man upp staket isf, kan en lekman göra det också? Har du några tips?
  Har småbarn och bor nära en stor väg….
  Tacksam för svar.

stats