My Baby Dolls

Cellprov & sista dagen som 9!

Mina ögon gr i kors, jag är helt sopslut.
Jag och några av barnen har precis suttit och slagit in Vanessas födelsedagspresenter. Så kul att dom är så stora så att dom kan hjälpa till med att slå in paket, förstår ni hur mycket tid jag sparar? 😀
Eller inte i början, då fungerade jag som hon som försåg alla med tejpbitar… 😉

Nu är allt gjort och vi är redo för morgon dagen.
Det var en exalterad Vanessa som gick och la sig ikväll. Såå taggad! Hon skulle kramas, ge en puss och säger: ”Det här är den sista gången jag gör det här som 9-åring, Hur coolt!?” Minns ni den där känslan….? Dagen före sin födelsedag (och julafton) när man gick och la sig, så spänd och full med förväntan inför morgondagen, En dag som var speciellt för dig. Hon var så glad, min Bessa.
Sista dagen hon är en siffrigt, sista dagen hon är 9 år.
Imorgon är det the big 10 och två-siffrigt som gäller. Kan inte fatta att hon har varit min i 10 år nu, ♡ Min älskade lilla Bessa.

Ni som följt mig ett tag vet att Vanessa är endast 9 månader äldre än Danilo & Jonathan, och därför är dom tre lika gamla i några månader varje år.
Imorgon tar trillingar eran slut, och Vanessa pustar ut och säger: äntligen är jag äldre än er igen!


Jag skulle ta några bilder på dom tre idag när vi var ute… Jag vet inte hur många bilder jag tog, ena värre än den andra 😀
Nån gjorde något konstigt hela tiden.
På denna bilden kisade alla av någon anledning varpå jag sa: ”öppna ögonen då.” och detta blev resultatet…


Mina tre 9- åringar 🙂

Idag har det inte varit något badväder, istället börjar jag mina inredningstankar direkt. Jag har några planer med rummen, men jag får nog finslipa lite på dem…. Barnen har suttit och byggt lego i 2 dagar nu, helt inne i nån projekt dom också. Mysigt tycker jag, och det går aldrig ur tiden.

Idag var jag och tog cellprov. Mindre roligt, men ack så viktigt.
Ni går väl också på era cellprov kallelser?
Jag fick några kommentarer från en tjej när jag skrev om det på stories på instagram att hon inte behövde gå för att hon har ingen pojkvän och för att hon behöver gå ner i vikt först. Damer. Cellprov har inget med pojkvän eller vikt att göra. Provet tas för att tidigt upptäcka cellförändringar som annars kan leda till livmoderhalscancer. Det är viktigt att gå till provtagningen när du blir kallad. Du som är över 23 år erbjuds cellprovtagning regelbundet. Gå när du får kallelse. Har du struntat i kallelsen, gå så fort du kan. Många mödravård har drop-in för sånt här, så gå och gör det. Det är så viktigt. ♡

Nu ska jag lägga mig, som sagt. Ögonen är t om röda nu.
Imorgon kommer mäklaren hit för att prata lite om hur vi ska göra med huset… vi hade visning när jag fyllde år (9/6) och ingen kom. Ingen.
All den tid man la ner för att städa och fixa i ordning allt och så kom ingen. Det kändes som att luften gick ur mig faktiskt. Jag sa till Andres att jag vill inte tänka eller prata om det just då, annars hade jag börjat grina, så illa kändes det. (Vi var iväg så det var inte läge för nån weird break-down :-D)
Andres har lite planer som han vill ta med mäklaren, sen får vi se vart det leder.

Kram på er allihopa, hoppas att ni får sova gott.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Millie

  Kan ni inte gå ner i pris? Alltså att det räcker att gå +- 0, strunta i ”vinsten”. Om det nu är priset som gör att ni inte blir av med det.. Fy för att lägga ner så mycket jobb för ingenting!

  1. Me & My Baby Dolls

   Millie- Ah vi får se hur vi gör 🙂 Just på sommaren här är det så underbart så det är ingen panik i nuläget 🙂 Mäklaren tycker att vi ska ha is i magen, men det är väl inte det lättaste 😉

 2. Anna

  Kanske ni ska byta mäklarfirma……eller så är det helt enkelt så att det är meningen att ni ska stanna där…..det är ert hus ,forever ???

 3. Lena

  Har följt dig bara en liten tid. Varför vill Ni flytta?
  Vilken fin familj ni är. Gillar det jag läst om Er. ?

 4. Isabel

  Åh, jag tycker så synd om dig när du verkligen vill flytta och ingen är intresserad av ert hus. Ert hus är ungefär mitt drömhus med den stora tomten fast ändå på en villagata en bit utanför stan. Synd att vi inte bor i Stockholm för jag hade slagit till.

  Hoppas ni hittar en köpare snart.

  Många kramar

   1. Isabel

    Men priset är väl rätt bra ändå med tanke på att så mycket i huset är nyrenoverat? Och ni bor ju i Stockholmstrakten och där är ju priserna hutlösa.

    Vi köpte precis hus 30 min utanför Göteborg och hade ditt hus kommit ut till samma pris här hade jag tyckt det varit helt okej. Och så tänker jag ändå att det borde vara ännu dyrare i Stockholm.

    Hoppas det löser sig. Kram

 5. Emma

  Grattis Vanessa:)
  Vad gör ni om ni inte får sålt huset?
  Trivs du bättre nu så att du vill bo kvar?
  Kram

stats