My Baby Dolls

Gott och blandat med andra ord!

Godkväll alla fina läsare.
Har läst alla kommentarerna från inlägget nedan, så fina ni är allihopa, som tar er tid att skriva till mig och dela med er av ert liv också, så fint av er och det uppskattas massor ska ni veta. ♡

Jahop- helgerna försvinner alltid lika fort som dom kom- denna är inget undantag.
Det var en överlycklig Olivia som kom från skolan i fredags, inte bara hade hon med sig klassens maskot Trux med sig hem- hon tappade även sin allra första tand!
DET är stort! Sooom hon har längtat och undrat när det ska bli hennes tur när syskonen tappar gaddar på löpande band och nu äntligen ryckte tandknyckaren Vanessa bort den. Hon har även tanden bredvid som är lös, men jag har sagt till Bessa att den ska hon låta bli, det är inte dags riktigt ännu 😉 När tandfen hade kommit så var hon överlycklig! Det är så barnen Gonzalez tjänar in sina cash, haha. Nu ikväll tappade Nicole en tand och igår rök Jonathans tand också. 3 tänder på en och samma helg- tandfen är väldigt upptagen i denna familj mao. [ = med andra ord]

I fredags drog jag och Andres iväg på bio lite spontant med min bror och hans familj. Barnen packade pyjamas och en massa chips med sig och så lämnade vi av dem hos Mummu & Puua för fredagsmys framför Idol.
Vi åkte och tittade på ”The Nun” och såna filmer ska man se på bio, alla effekter och allt gör så man hoppar till bara av det. Sen plockade vi upp barnen efter bio, de 3 små hade somnat på soffan 🙂 Mysigt med en spontan minidate bara sådär.

Igår åkte jag och barnen till Handen Centrum för att gå på jakt efter höstjackor till Nicole & Vanessa, men jag hittade inget som skulle funka. Det ska vara en höstjacka, men samtidigt vind och vattentålig med tanke på att alla raster ska dom vara ute i skolan. Träffade på min syster och hennes son Dewin och lunchade tillsammans och så åkte vi vidare i jacka-jakten till Länna med Andres. Jag får leta vidare på online butiker tänker jag för jag hittade bara lätta dunjackor och hur vattentåliga är dom…. Sprang in på Toys R Us också för att spana på födelsedags present till Isabelle på 1-års dagen men nada. Hon har ju liksom allt efter sina syskon. Hmm.

Bjuder på några bilder från häromdan☆


Lilla och stora ♡♡


Jag älskar den här vägen, den är så fin tycker jag, och jag minns hur jag kånkade med en full lastad vagn och alla badsaker, picknick och barn uppför denna sandbacke i 34 graders värme när vi skulle till stranden 🙂 Om nån månad är det istället snö.


Min älskade roliga sisu- prinsessa ♡


Mm, middag ♡

Denna dag har vi spenderat på hemmaplan. Knappt sett de stora barnen alls, dem har varit ute med kompisar hela dagen. Andres har byggt på altan och jag har spacklat två rum på övervåningen. (twinsens och Olivia & Kevins). Ikväll tittade vi oss ikapp oss på Idol och nu ligger allihopa i sängen och sover. Följer ni den? Har ni nån favorit?

Har ni haft en bra helg?

Nä nu ska jag stänga av här, mina ögon går i kors och jag började faktiskt på detta inlägg över en timme sen…
Kram!

XOXO

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alex

    North face, Halti, Everest och liknande sportmärken är visserligen dyra men hållbara. Har själv haft samma vinterrock från Everest i 6 år som min hemma rock (bor på landet så det jag inte gjort för att prova dens hållbarhet finns inte, hehhe ) dessutom hade min bror den före det. Tänkte att investera i dem kan verka svindyrt men du har ju tre yngre som också kan använda dem och de brukar ha könsneutrala färger mest så funkkar ju o till pojkarna vid behov. North face har bland annat sina 3 in 1 jackor som ju också är jätte bra då d går att använda så många säsonger. Phelix Dry Tex funkkar också riktigt bra. Samma med märken som sailracing (min mamma har haft samma rock i typ 15 år) Ett annat tips är hööks. Visserligen rider ingen av era, men deras ridkläder brukar hålla det mesta (tänk på att de är deaignade till ryttare så d måste klara av rätt mycket) o använt dem som både stallkläder och hemma kläder o som skolkläder. Har blandannat en CRW rock som är vind och vattentät men med fleece foder innanför (softshell material). Spirit märket som hör till kedjan Horze har otroligt tåliga och varma jackor. Samma med supreme equestrian. Har en av deras vinterjackor och den är super. Ryttarkläder har inte alltid tydliga ryttarmärken om du funderar över det. Är seriöst snygga kläder och framförallt FUNKTIONSDUGLIGA och HÅLLBARA. Låter kanske som ett udda tips, men prova, tror inte du blir besviken!

  2. Helena H

    Lindbergshop.se har superbra o fina kläder! Deras skaljackor (och vinterkläder) har högre vattentålighet än vanliga regnkläder och andas samtidigt. Är rea på skaljackor i dina stortjejers storlekar nu. 🙂 Nästan alla här där jag bor har deras kläder åt barnen. 🙂

stats