My Baby Dolls

FROZEN

Nio minusgrader var det ute idag när jag vaknade. Bara sådär, pang- minusgrader. Nu väntar vi på snön bara. Vad är en jul och vinter utan snö? Det var frost på marken igår, inte ens snö utan bara lite frost och barnen went bananas. SNÖÖÖ! jublade dom och sprang runt som yra höns och skulle snö frostänglar. 🙂

Ingen tvekan om att det var premiär för vinterplaggen.

Olivia med sin härliga overall från geggamoja.

vinterplagg (23)
Nicoles vinterplagg matchar Olivias 🙂 Hon har dock tvådelat- byxa och jacka, också från Geggamoja.

vinterplagg (16)
Detta år testar vi med dessa ytterkläder till Vanessa:

vinterplagg (12)
Byxa och jacka även till henne från Ticket to Heaven.

Älskar färgerna på twinsens overaller också, dessa är av märket Kiddo Junnu och kommer från REIMA.

reima overall blåvinterplagg (20)

Kolla bara på grabbarnas vantar :-D… jag har fortfarande säcken med riktiga vintermössor och varma vantar i förrådet, måste hämta upp det idag.

Vinterskor är ett måste nu. Även dessa skor hade premiär idag ute i kylan.
Dessa skor är från märket Reima, jag litar på att dom håller barnens fötter varma. 😉

REIMA (12)

Danilo och Jonathan fryser jämt när det blir lite kallare.
Inte ens sådär jätte kallt, men dom fryser direkt. T om när dem har haft sina vinterjackor när det var massor med + grader har dom klagat på att dom fryser. Det blir att komplettera dessa overaller med underställ när temperaturen sjunker mer.

Det är ju inte kul att vara ute när man fryser- och ute är dom massor när dem är på föris, dom är ute oavsett väder- varje dag.
Samma är på skolan, alla raster är ute raster, oavsett väder och vilka kläder barnen har på/med sig. Därför är det viktigt att som förälder se till att ens barn har på sig kläder efter väder. Och hur enkelt är det många gånger när vädergudarna spelar spratt som bingolotto bollar. Ena stunden varmt, andra stunden kallt och i nästa stund ösregnar det.
Nä det är inte lätt när det är svårt.

Ge oss snö och kyla nu, what ever you do- ingen kall och blöt gegga väder.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Carina H

  Vilka fina färger det är på overallerna, tjejernas med rosa och svart är så fint, kom ihåg när min äldsta som är en tjej fick lite svarta kläder som jag köpt, du förstår vilket liv det blev bland omgivningen, hur kunde jag sätta på svart på lill flickan hette det, men jag är inte den som viker undan, för jag tyckte det var skita snyggt på henne. men smaken är som baken delad. dina tjejer måste vara stolta för sina kläder, killarnas är också snygga,

 2. Helena H

  Underbara vinterkläder! Olivia är så superfin i den färgen!
  Köp underställ i polyester el ull. Lika ullstrumpor. Inge bomull alls o absolut inge halksockar i skor överhuvudtaget. Både dumt för tårnas skull plus att dom kyler. Sedan en fleecetröja o fleecebyxa ovanpå understället om det är riktigt kallt. Försök att inte ha luvtröjor under overall/jacka o ha ist halskrage el rånarluva o dra igen dragkedjan helt upp i halsen på overall/jacka. Då kommer det inte in kalluft (som annars leds ner i kläderna o kyler kroppen).
  Tänk också på att om dom har för mycket kläder när dom leker/rör sig är det lätt att bli svettig o då blir man kall. Fast det klarar man sigifrån med ullkläder.
  Hoppas dina prinsar (och tjejerna också såklart fast killarna verkar mer frusna) håller sig varma i vinter nu. Och att du tar denna kommentar på rätt sätt. Bara råd till dina frusna killars skull.
  Kramar i massor från Söderhamn (saknar fortfarande att inte kunna ha med smilisar från mobilen)

 3. P i X E L I E – Fotograf Erica Pettersson

  Härliga vinterkläder 🙂

  Ett märke på vinterskor (vet inte om du testat dem) jag varmt kan rekommendera är Kuoma.
  Jag är inne på mitt tredje (tror jag) par, så jag har använt dem i ganska många år nu (minst 5).
  Det är de varmaste vinterskor jag någonsin provat, och dessutom är de så lätta. Varma OCH lätta.
  Jag bor i Piteå (Norrbotten) och jag kan vara ute i princip en hel vinterdag utan att börja frysa om fötterna när jag har de skorna.

  Tyvärr är de dock ganska dyra. Men värda varenda krona.
  Vet tyvärr inte vad barnskorna inom det märket kostar, då jag aldrig köpt sådana. Men mina (vuxen)Kuoma går på ungefär en tusenlapp.

 4. C

  Åh vilka fina vinterkläder! Gud vad fin Olivia var i sin overall! De andra också förstås! Jag kikade nämligen på just den overallen igår på babyshop hemsida men tyckte det var svårt att se färgen (just den färgen kan skilja mycket från bild och verklighet tycker jag). Men den var superfint så nu beställer jag också! Känns den varm och bra?

stats