My Baby Dolls

Fredags tips

|| Annons för Babyland ||

Wohoo, fredag idag! Visst är det något speciellt med just fredagar?
I vanlig ordning har jag städat, plockat, tvättat, fixat och donat. När barnen kom hem från skolan tog vi en promenad till parken en stund. Strålande sol när vi gick hemifrån och hagelstorm när vi väl var framme… Så kallt att vi vände hem efter en stunds fotbollsspelande.

Barnen har badat och vi har precis ätit McDonalds. Nu är det min och Melanies tur att ta ett varmt bad innan vi tar fram en massa gottis och landar på soffan hela gänget. Jag älskar och uppskattar våra filmkvällar tillsammans så himla mycket. <3
Har ni några filmtips som alla kan titta på?

Innan jag går tänkte jag tipsa er om lite grejer som jag har fått frågor om vid några tillfällen. 😀
Jag har länkat så att ni, som är intresserade av att få mer info och titta närmare kan hitta dom snabbare 😉

Påslakan setet!
Denna söta påslakanset är av märket Elodie Details och finns hos Babyland. Den är min absolut favorita bäddset till Melanie.

Snuttisen som så många har frågat efter är en mjuk muslinfilt och kommer i två-pack. Jag köpte både denna rosa och två-pack gråa. Så mjuka och gosiga.
Ni hittar till dem HÄR

En annan sak som jag tänkte tipsa er om är nattlampan som vi använder.
Jag letade med ljus och lykta efter den perfekta nattlampan när jag var gravid med Melanie.
Sen så hittade vi denna nattlampa som ger ett lagom sken. Ni vet när man behöver se mitt på natten när bebis vaknar och det är dags för matning och blöjbyte- men man vill inte tända och bli bländad 😀 Den här lampan är superbra. Den är mjuk och tillverkad i silikon. Du kan välja om du vill ha ett fast sken eller om den ska skifta i färg.

Ni hittar till nattlampan HÄR:


Andres köpte en sängmobil till Melanie som hon kan ligga och titta på <3
Så söt tycker jag, den snurrar och spelar en melodi.
Den hittar ni HÄR.

Ni hittar allt hos Babyland HÄR.

Nähe nu ska jag tända lite ljus här hemma och hoppa i ett varmt bad.

Ha en fin kväll allihopa, tack för att ni finns och ta hand om varandra ♡

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alex

    Föräldrafällan tror jag att dina äldre skulle gilla, jag älskade den som liten o fortfarande ?? disney filmer överlag. Lilla huset på prärien är super bra och för de äldre finns fem gänget som filmserie också, båda lite äldre men bra för barnen att se o jag brydde mig aldrig ? lilla huset på prärien ger ju en super bra bild av hur livet var då o är ändå rolig. Sista säsongen kan man dock lämna bort, den är inte för dina barn än. Men säsong 1-8 går bra att se även om man där också kanske bör lämna bort en del avsnitt. Sen när dina börjar gilla enid blytons äventyrsböcker finns även de som serie på youtube.

  2. 3 barnsmamma

    Jag har en fråga som är lite konstig kanske, men tar det inte en evighet när alla 9 barnen ska bada? Eller har ni mer än ett badkar? Jag har tre barn och alla vill bada i typ en halv timme var, så badningen bara med dem tar lång tid.

stats