Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Frågestund !

Hej allihopa!

Nu har nya läsare trillat in så jag fick tips om att det kanske vore läge för en FRÅGESTUND.
Wiiieeeee! ♡
(Eller kanske jaigs? :-D)

Så vi kör tycker jag. Fråga vad ni vill så ska jag försöka besvara frågorna på bästa sätt i ett inlägg så snart som möjligt 🙂

Ser fram emot att läsa era frågor och besvara dom på bästa sätt- win win situation när inspirationen för inlägg inte riktigt infinner sig, Så fråga på och kanske tipsa något jag kan skriva om och så.
Ja.. ni vet 😉
We got this.

Välkommen nya läsare, hoppas att ni ska trivas här ♡ och för er trogna- sooom jag uppskattar er ♡ varendaste en av er. tack för att ni finns.

Kram!
XOXO

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofia

  Tycker du att Sverige skulle kunna göra någonting bättre gällande familjer som önskar ha en förälder hemma med barnen? (Alltså tiden efter att F-ledigheten tagit slut). Som det är idag är normen och systemen byggda efter att båda föräldrarna ska lämna bort barnen till förskola och gå till jobbet.

  Mitt eget intryck är att det idag generellt sett är en klassfråga gällande vem som har råd att vara hemma med sina barn. T ex i Danderyd finns det hemmafruar likt bland USA:s över/medelklass. Hur tänker du kring det?

 2. Sofia

  Tycker du att Sverige skulle kunna göra någonting bättre gällande familjer som önskar ha en förälder hemma med barnen? (Alltså tiden efter att F-ledigheten tagit slut). Som det är idag är normen och systemen byggda efter att båda föräldrarna ska lämna bort barnen till förskola för att kunna jobba.

  Mitt eget intryck är att det idag generellt sett är en klassfråga gällande vem som har råd att vara hemma med sina barn. T ex i Danderyd finns det hemmafruar likt bland USA:s över/medelklass. Vad tycker du om det?

 3. Ida

  Jag är lite nyfiken när det gäller barnens kläder. Jag ser på dina foton att du ofta färgmatchar dem, men vill inte dina stora tjejer själva välja kläder? Ni plockar fram kläderna för dagen kvällen innan har jag förstått, väljer du outfiten själv eller tillsammans med respektive barn?

 4. Linda

  Hej
  Jag har frågat tidigare hur det kommer sig att barnen går kvar i skolan i Sthlm? Varför gör dom det? Hur långt har dom till skolan? Och åker du buss varje dag och hämtar dom efter skolan? Åker ni buss tillbax oxå eller åker ni hem med Andres?

 5. Camilla

  Hej Satu! Läser din blogg inte så länge så undrade om du kunde berätta mer om din o din mans historia, hur allting började:) oxå läste att han har barn från innan, hur är det mellan dom o dina barn, har du bra relation med hans barn o hans ex fru? Har själv barn från innan o dom är inte så nära med min nuvarande man, vill bara höra andras upplevelser. Så fin blogg du har, skönt att läsa det med en kopp kaffe på morgonen 🙂 kram

 6. Camilla

  Hej Satu! Läser din blogg inte så länge så undrade om du kunde berätta mer om din o din mans historia, hur allting började:) oxå läste att han har barn från innan, hur är det mellan dom o dina barn, har du bra relation med hans barn o hans ex fru? Har själv barn från innan o dom är inte så nära med min nuvarande man, vill bara höra andras upplevelser. Så fin blogg du har, skönt att läsa det med en kopp kaffe på morgonen 🙂 kram

 7. Viktoria

  Hej! Undrar hur det fungerar med föräldrapenning när man bloggar?? Är det inte svårt att redovisa hur många timmar du jobbar om du tar ut fp samtidigt som du bloggar. Du kanske inte kan sitta de timmar som du redovisar, eller jag kanske är ute och cyklar?? 🤔🤔

 8. Ida

  Har du ammat något barn eller har du gett ersättning? Har aldrig läst något om det i din blogg och är så nyfiken! Jag tycker båda sätten är lika bra! Kram

 9. Victoria

  Hej Satu!
  Jag älskar din blogg och du har så fina barn 

  Kommer du dela med dig vad det var för mardröm som ni gick igenom? Om nej, varför inte?
  Tror vi är många läsare som blev oroliga när du skrev om det första gången,

  Kram

 10. Linn

  Jag har en fråga som du kanske tycker är lite väl privat, och i sådana fall behöver du inte svara.. Jag har 3 barn och vill gärna ha fler men jag undrar hur man har råd? Det är jättedyrt med bara kläder, aktiviteter, mat osv för att inte tala om resor, restaurangbesök och inträden till tivoli och liknande. Ungefär hur mycket lägger ni på mat i månaden? Kläder? Aktiviteter? Jag vill gärna höra dina tankar kring stor familj och ekonomi. 😊

 11. Sofie

  SNÄLLA, berätta om “mardrömmen”!! Om det inte känns bra, så behöver du väl inte skriva så detaljerat i så fall? Kommer det NÅGONSIN kännas bra att skriva om det liksom? Vi läsare fattar INGENTING!! Och var över 1 år sedan nu du nämnde det! SNÄLLA!!!

 12. Millie

  Tillägg till förra frågan – vad kände DU när Andres barn fick barn? Kändes det som att nu är det för sent att skaffa fler för er? Och hur kände Andres för att bli morfar/farfar när han hade småbarn själv?

 13. Millie

  Hur reagerade de stora barnen på att ni fick Isabelle, när de själva fått barn nyss? Alltså tyckte omgivningen att det var konstigt att A fick barn när han redan hade barnbarn?

 14. Ida

  Hej! Vet att Nicole bara var strax under 2 år och Vanessa bara 9 månader när tvillingarna föddes. Hade du alla 4 barnen hemma på heltid? Var din man också hemma då, eller hur fick du det att fungera med 3 små som kan behöva bäras och tröstas så mycket som bebisar bruka behöva?

  Mvh
  Ida

 15. Millie

  En fråga till angående inlägget du gjorde nyss. Du var klar och nöjd efter sju barn. Sedan ville du ha åtta. Nu har du åtta och minsta är ett år och nu vill du ha ännu en. Det är jättefint och stort att vara mamma, men det är man ju fast barnen är större också. Är det bara bebistiden du saknar så är ju den – som du vet 😉 – väldigt kort. Och om du var missnöjd med sista graviditeten finns ju inget som säger att nästa skulle vara bättre… Jag undrar (om du vet) varför du vill ha fler fast du var så nöjd? Blev svamligt men jag tror att jag fick fram frågan….typ vad är det du saknar? 😊

 16. Emma

  Varför trivs ni inte i Sorrunda?
  Tänkte du inte på avståndet till Haninge och din familj när ni köpte huset?
  Kommer ni flytta tillbaka till lägenhet?
  Antar att det blir för dyrt att Hitra motsvarande hus i Haninge?
  Oavsett lycka till
  Förresten undrar också om du sparar Isabelles kläder som är för så om Andres ändrar sig?
  Tror det blir en bebis till hos er

 17. Millie

  1. När kom ni på att ni ska sälja huset och varför?
  2. Om du inte haft bloggen, vad hade du gjort då (som försörjning)?
  3. Har barnen slutat göra reklam?

 18. Sofia

  Har ni fått ngn kritik eller mycket negativa åsikter av familj/släkt för att ni har fler barn än normen? Hur har graviditeterna mottagits? När har ni berättat? Kram tack för fin blogg

 19. Emmie

  Hej! Jag är en av dem “äldre” läsarna som kikat in här nästan varje dag sedan Kevin låg i magen, blir så glad och inspirerad av dina texter och tycker du skriver på ett enkelt och ärligt sätt om både livets upp- och nedgångar! Älskar även frågestunder och dina one kid a day inlägg blandat med vardag!

  Jag är så nyfiken och intresserad av namn och undrar hur din topplista ser ut idag för tjejer resp. Killar?? Bortsätt från dina barns namn som jag förstått många funnits på din namnlista länge 🙂

  Och så undrar jag om du och/eller någon av barnen skulle vilja ha ett husdjur? Och isf vilket?

  Och om du har någon favoriträtt/låt/film som du kan äta/lyssna/titta på om och om igen??

  Tack för en fin blogg!!

 20. Lisa

  Hej Satu,
  tänkte fraga om du inte är stressad av att du inte kör bil – att du alltid maste fraga ngn som kör? med manga barn är det säkert mycket att aka – hur klarar ni det – är din man alltid hemma?

 21. Carro

  När kommer det där inlägget med husbilder? Längtar så av att se alla rum! Jag skulle jättegärna vilja vet hur stort huset är, hur ni hittade det och vad var det i huset innan? Framtidsplaner med huset? Varför var flera mäklare hos er? Massa om ert fina hus och tomt med andra ord.

 22. Carolina

  Har ställt frågan tidigare men inte sett något svar,vad ska du jobba med eller plugga till när din föräldraledighet är slut?!

 23. Ella

  Jag är en trogen läsare sedan länge och har ingen fråga, men vore roligt om du visade hur den nya fasaden på huset blev! 🙂

 24. Lina

  Enligt din blogg får jag känslan att du sköter det mesta i hemmet med barn och läggning osv. Gör din man någonsin sånt?

stats