Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Disco, Halloween party, dubbelt upp och första snögubben!

Hej allihopa och hej söndag. (var tvungen att kolla om det verkligen var söndag idag)

Rubriken för idag kan nog sammanfatta våran helg rätt så bra.

Vi har redan gått in på semestermode här hemma och det är så skönt!
Höstlovet är så efterlängtat, det ska bli skönt att inte stressa iväg på morgonen. Bara vakna när man vill (vilket skämt när man är mamma) – men att äta frukost i lugn och ro, bara… ta det lugnt. Vi har lite små planer, men för det mesta så tar vi bara dagarna som de kommer.

I fredags kom äntligen kvällen som Nicole hade längtat efter.
– Jag och några mammor från skolan ordnade upp med disco till Nicoles klass och parallellklassen. Efter skolan åkte vi och handlade heliumballonger och så möttes vi upp hemma hos en mama för att ordna med allt. Poppa popcorn, fixa gottispåsar och sen drog vi till lokalen för att möta de andra mammorna och fixa lokalen redo för party. Det blev SÅ bra. Massor med barn kom och alla hade jätteroligt.

Festkommitén, kids and mamas ☆


Tusen tack för en mysig och lyckad kväll alla mamas och barn <3

Puua var så snäll som skjutsade hem oss sent på kvällen, vi missade Idol men hur dålig har den inte blivit? Har ni någon favorit?

Igår åkte vi iväg till ett iskallt Halloween party. Barnen klädde ut sig och var så taggade. Jättespännande party bjöds det på med skelett, skattjakt, tipsrunda och en massa gottis att mumsa på. Och så grillat korv. Jag och Isabelle värmde oss mest vid elden, det har verkligen blivit väldigt kallt här, gårdagen var inget undantag.

Vi träffade ett par tvillingar till, två killar på 10 år- också identiska- och de klickade direkt mellan våra twins och dem. Så häftigt att dom tydde sig till varandra direkt och fattade varandra. Så coolt.
Dom körde nån dubbeltvilling grej och ville träffas snart igen. Jag tycker verkligen att bandet mellan tvillingar är så speciellt, de delar något så häftigt och stort med varandra vilket vi fick bevis på på festen. Det är så coolt att vara en liten liten del av det, att se och få uppleva det på nära håll.

Isabelle fick också en liten halloween sminkning med en rosa näsa som en liten kanin som inte ens syntes sen när det blivit kallt och hon blev röd om nosen på riktigt.

Vi fortsatte kvällen hemma efter ett varmt bad. Tittade på lite spökfilmer, lagom för barnen att se.

Idag har vi haft barnens farbror Oscar, Abuelo och Abuela på middag. Jag har inte satt ut min fot utanför dörren mer än nödvändigt. Första snön kom ju igår och idag kom Vanessa & Olivia in med årets första snögubbe! Visserligen en väldigt liten snögubbe som dom skrapat upp från det lilla snö som fastnat på marken- men ändå årets första.


Wiiieee, första snögubben 🙂

Har ni haft en bra helg?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Diana

    Gud vilka härliga bilder och vad underbart det är att ha familjen samlad. Ni är så fina och härliga. Hoppas ni hade det riktigt fint och bra ihop. Vi hade en lugn och mysig helg.

stats