My Baby Dolls

Evakuering och klippt lugg….

Hej allihopa!
Helt underbart att ni kikar in här, TACK! ♡

Det känns som att det var länge sedan som jag skrev ”live” här, fast det var nog i förrgår? 😀
Det har ju kommit upp tidsinställda inlägg, jag brukar försöka ha några inlägg liggandes i utkorgen så jag kan publicera och hålla bloggen rullandes, trots att jag inte är inloggad just då 🙂

Jahop, så vad har hänt då?
Ni som följer mig på instagram (@mybabydolls) hänger med, och så har ni sett att jag har några av de nyaste bilderna från mitt insta flöde här på bloggen också?

Vi har hängt på en massa lekparker, vi har t om upptäckt 3 nya som vi aldrig varit på tidigare och jätte nära där vi bor.
IMG_6752Kevin GonzalezIMG_6738Dom små försöker ta efter syskonen men kommer inte så långt 🙂IMG_6761Celina har gungat en massa. Så fort hon ser en gunga nånstans så säger hon ”Kiiikkaaa” och pekar dit med sitt lilla finger.

IMG_6720IMG_6793IMG_6762
Celina tror att hon är en stor tjej nu. Hon klättrade uppför trapporna själv och åkte ner! Jag var naturligtvis precis bakom henne hela tiden för att fånga upp, men jag lät henne klättra och kolla hur hon vågade. IMG_6779Vanessa gör soppa. Som är förgiftat. Tänx….
IMG_6782
Trollungen Liiah som drog av sig tofsarna för hon cyklade hela dan 🙂

IMG_6789
På tal om håret… öhöm….

IMG_6902
Ser ni Danilos hår??!
Min mamma frågade mig igår om jag märkt något annorlunda på nån av grabbarna, för hon hittade en stor tuss med hår i toaletten sist vi hade varit där. Näe…. men sen kom jag på. Danilo har varit jätte mån med att fixa sitt hår på mornarna, han springer in på toa, kammar åt sidan och har i gele och grejer. När jag tittade så visst f*n har ungen klippt av sig luggen! Det ser bara ut som att han kammat det åt ena sidan när det i själva verket inte finns nåt hår på andra sidan alls! På bilden är det så tydligt, men det såg jag ju först när vi var hemma. Ser ni?
Shit….
Jag kommer ihåg hur jag klippte alla mina Barbies hår när jag var liten. Alla mina Barbies hade page och min storasyster var så arg på mig för att jag förstörde 😀

Aja…
Vi hann med ett tandläkarbesök för Danilo också. Min superduktiga kille ♥

folktandvården
Kevin körde bil på Ica Maxi.

IMG_6801
Vi brukar oftast handla på Coop, men jag börjar gilla ica maxi mer och mer. Vilken affär föredrar ni?

Vi var också med och tittade på när Nicoles klassrum åkte förbi oss.
Jodå, ni läste helt rätt. Barnens skola ska ju rivas nu under sommaren- så hela skolan ska evakueras, Nicoles klassrum ska lyftas till en ny plats i närheten och det tittade vi på när dom gjorde. En ny, modern skola ska byggas på samma plats som ska stå klar höstterminen 2018- då när Olivia börjar i förskoleklass.

”Tjena, där åker min klassrum upp i luften mamma!”

IMG_6811IMG_6813
Väldigt spännande att se det här…. 🙂

På tal om skolor så har Danilo & Jonathans nya klasslistor kommit med posten. Dom ska alltså gå i olika förskoleklasser.
Vi börjar så och skulle vi och grabbarna känna att det inte funkar alls så ska jag prata med rektorn om ett byte. Men vi ger det en ärlig chans iaf. Det kan göra dom gott. ♥

Vi har också hunnit med bad i sjön, BVC besök, IKEA och ett besök på Europas största nöjespark. Mer om det imorgon 🙂 Ögonen går i kors just nu, så det är dags att avsluta det här inlägget, blåsa ut ljusen och lägga sig.

Natti natti ☆

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hjördis Pedersen

  Hej Satu, nu gör dom så att tvillingar får gå i olika klasser, mina barnbarn skall också börja på förskolan och klass O:an dom får inte gå i samma klass. Trevlig sommar önskar jag er. Kram

 2. nette

  Hej Satu,
  passar det er en dag att träffas mellan den 10 och 24de juli? Är inte säker om du är intresserad kvar – vi maste planera det sen sa smaningom….
  hälsningar annette

 3. Li - fembarnsmamma

  Willys handlar vi på! Absolut billigaste affären, där man får mest för pengarna. ”Sveriges billigaste matkasse” 😉
  Fina bilder och häftigt att se klassrummet åka iväg…

 4. K

  Dessa barn med saxar! Min nyblivna 5 åring var och klippte av sig halva håret för 1 månad sen. Det gick ända ner till rumpan, tjockt och vågigt. Nu är det i höjd med skuldrorna. 🙁

stats