Ett steg närmare mål ♡ | My Baby Dolls
Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Annons

Ett steg närmare mål ♡

gallery_cyprus-cyprus-general_beach_0235330_1410131104

Ett steg närmare mål nu, såå som vi längtar!
Vi har nämligen bokat sommarens semester resa!

Förra sommaren åkte iväg på våran allra första solsemester tillsammans, som en familj på 9 personer. Mallorca, Spanien. Det var den bästa resan ever och vi skapade livslånga minnen tillsammans.
Det var så underbart, så mysigt och bra på alla sätt och vis. Vi kom varandra mycket närmare som familj och vi växte och stärkte våra band. Redan när vi kom hem var vi överrens om att detta måste vi göra igen nästa år. Jag började lägga undan det jag kunde direkt varje månad och A fick ett fint presentkort när han fyllde år.
Så när jag skrev förut att vi ska göra något som gör att vi kommer närmare vårt mål så gick vi till resebyrån och bokade en resa! Wihooo! Om jag börjar tänka på det så blir jag helt till mig av iver och glädje, kan knappt vänta och skulle vilja börja packa redan nu- SÅ jag skjuter bort tankarna och försöker att inte tänka på det.

Vi åker i slutet på maj och planet pekar mot Cypern denna gång.

Såklart får ni hänga med på min planering och tankar och hela resan, men som sagt- det är långt kvar dit så jag försöker att inte tänka på det så mycket just nu. 123 dagar kvar. Vi längtar!

Lite bilder från förra sommaren:

Resa med barn (179)Alcudia pins Family resort (69)Alcudia pins Family resort (395)Alcudia pins Family resort (608)Resa med barn (253)Resa med barn (237)Resa med barn (676)Resa med barn (626)Resa med barn (867)Resa med barn (809)Resa med barn (806)Resa med barn (791)Mallorca Alcudia Pins (217)
Alcudia pins Family resort (608)
Alcudia pins Family resort (285)Alcudia pins Family resort (232)Alcudia pins Family resort (240)Alcudia pins Family resort (472)Alcudia pins Family resort (489)Resa med barn (406)

Ser fram emot att skapa många härliga minnen tillsammans hela familjen att spara i minnesbanken för alltid.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Eva Dahlin

  Det är skolplikt i Sverige i alla skolor. Finns ingen lärare eller rektor som får bevilja ledigt för solsemester speciellt när det är 10 veckor sommarlov!

 2. Frida

  Åh så kul! Cypern är jättetrevligt och fint så ni får en härlig resa 🙂
  Vi är just hemkomna från Afrika med många minnen tillsammans. Skolan ordnade läxor som vi hade med så barnen missade inte mycket under resan vilket kändes bra.

 3. Tessie

  Åh, så härligt för er att ha bokat en resa att se fram emot! Vi har alltid haft minst en solresa varje år, men nu har vi precis fått vårt första barn, en dotter som nu är två månader, så vi har nog tänkt stanna hemma i Sverige i sommar. Känns lite tidigt att åka utomlands med en 6-månaders (som hon då kommer vara i sommar). Kanske inte för andra, men för oss som är förstagångsföräldrar känns det stort. Men vem vet, vi kanske hinner ångra oss 🙂

  1. Lotta

   Eller så lämnar man in en ledighetsansökan, så är problemet löst. Åker själv om 3 veckor med min dotter som går i 2:an, och då vi inte bett om ledigt innan, så var det inga problem.

    1. Lotta

     Jag förstod att ni kommer lämna in en ledighetsansökan. Min kommentar var riktad mot Nadja, som jag ansåg svarade dig väldigt spydigt med sin kommentar angående skolplikt.

  2. Anna W

   Jo visst har vi skolplikt i Sverige, men skollagen ger samtidigt rektor rätt att bevilja 10 dagars ledighet per läsår (det är inte samma sak som att man ska ta det som en självklarhet, men allt som oftast så beviljas ansökt ledighet, så länge som man inte har hög frånvaro i övrigt, eller det krockar med np eller annat viktigt).
   Härligt med resa! Vi åker iväg om 2 veckor 😀😎

 4. Jenny

  Härligt! Cypern är fantastiskt… Vi har varit där 8ggr barnen 4ggr. Vi åker också i slutet av maj =) Vilket resebolag åker ni med?

 5. Jenny

  Cypern är fantastiskt… vi åker också dit i slutet på maj. Är 9 gången förr oss dit barnen har varit där 5 gånger. Vilken researrangör åker ni med?

 6. Idige

  Åh va härligt! Resa tillsammans som familj är ju bland det bästa man kan göra! Riktig lyx för både vuxna o barn 🙂 men förstår att det blir en hel del planering o fix när man är så många i familjen. Vi är bara 5 i familjen o reser en del, o det kräver absolut sitt mått av planering- men det är ju en rolig del av resan att få planera o längta!

 7. Isabel

  Åh, vad underbart. Fantastiskt att ni kan komma iväg i år igen. Vi har varit gravida och fött barn titt som tätt de senaste åren så vi har hållit oss på hemmaplan. Men nu ska vi snart inte ha fler barn längre så lagom till vår 10-åriga bröllopsdag om 3 år har vi bestämt att hela vår kompletta familj ska få följa åka på solsemester. Jag längtar redan ❤

  Sedan måste jag bara säga att Vanessa är otroligt lik kusin Emma på bilden med henne och Nicole i vattnet. Jag blev först förvirrad och började fundera på om Emma var med er på resan och tänkte att det var en vågad tonåring som körde topless innan jag fattade att det var Vanessa 😂

   1. Isabel

    Vi väntar nr 4 som ska komma nu i vår. Vårt första barn är dock en ängel så snart tre barn på jorden och en i himlen ❤😢

    Men vi hoppas på en till efter denna och jag hade inte haft något emot om det blev tvillingar 😉

     1. Isabel

      Tack ❤ hon skulle ha blivit 4 år för en månad sedan vår lilla prinsessa.

      Nu vakar hon över mina andra små uppifrån molnen. Det känns fint ändå, att de har en alldeles speciell skyddsängel ❤

      Jag blir glad av att läsa hur mycket tid ni spenderar tillsammans och hur mycket kärlek ni har omkring er. Det är precis det som betyder något. Kram

     2. Isabel

      Absolut. Jag pratar gärna om vår lilla tjej. Jag har bearbetat all sorg och svarat på så många frågor så det känns helt okej 🙂

      Hon hade en kromosomavvikelse, Turners syndrom, och var så svag så hon överlevde inte förlossningen. Vi visste att hon bara hade 1 % chans att överleva så oddsen var verkligen emot oss men 1 % kunde lika gärna vara vi tänkte vi, så vi hoppades.

      Hon kom och lämnade oss alltså på samma gång ❤

     3. Isabel

      Vi fick veta i v 12 på ultraljud att något var fel. Bokade in ett privat för att jag ville ha en bild av bebisen att visa upp för släkten näe vi skulle berätta att vi väntade barn. Här där jag bor får man bara göra rul annars om man är under 35. I alla fall. P.g.a att man kunde se att något var fel fick jag göra moderkaksprov i v 14-15. Minns inte exakt. Sedan tog det en vecka innan jag fick veta exakt vad som var fel. Så runt v 15-16 alltså.

      Hade jag inte bokat det där privata ultraljudet hade jag inte fått veta att något var fel förrän vid rul. Jag själv hade ju inte en tanke på att jag kunde få ett barn med kromosomavvikelse. Jag var bara 22 år så enligt statistiken var det ju nästan omöjligt.

      Nu är jag 26 år och känner ingen som helst trygghet i att jag fortfarande är ung. Nu tänker jag snarare tvärt om. Varför skulle inte jag drabbas? Märkligt det där och ångest delux innan alla ultraljud. Men nu har det ju gått bra ett par gånger vilket jag är tacksam över. Hade gärna önskat mig minst 5 barn men jag vet inte om jag psykiskt orkar med hela graviditetsgrejen så många gånger. Om inte nästa gång blir tvillingar då, då får jag mina 5 barn trots allt 🙈😉

 8. Lina

  Vad underbart!
  Ni kommer älska Cypern. Cypern är mitt andra hem och vi är där så ofta vi kan 😊 Mina barn längtar redan, vi åker i juli.

  Kram och tack för en härlig blogg

 9. M S

  Åååh vad härligt =) vi var på Cypern maj 2016 och var så nöjda så vi åker i år igen dock i början på månaden. Vilket hotell ska ni till? Hoppas ni får ännu en minnesvärd resa. Cypern är kanon =)

 10. M

  Åååh vad härligt =) vi var på Cypern maj 2016 och var så nöjda så vi åker i år igen dock i början på månaden. Vilket hotell ska ni till? Hoppas ni får ännu en minnesvärd resa. Cypern är kanon

 11. Sofie

  Så mysigt! Jag älskar sol semester. Mina barn gillar inte alls sol semester, de formligen hatar stranden och salt vatten, Hahhaha. Dem tycker det är super äckligt med sanden som fastnar överallt etc. Dem älskar saker som att åka skidor. Jag tror att det beror på var man är uppväxt. Här i Atlanta är det nästan jämt sol och vackert väder men aldrig snö, så det är det dem saknar. Medan jag uppväxt i Sverige saknade solen när jag växte upp. Hoppas att ni får det helt underbart.

Annons
stats